KVALITET SU PREPOZNALI I EVROPSKI EMISARI: Milionska ponuda je stigla! Hoće li se klub odreći svoje glavne zvezde?

Autor:

Sport

17.10.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez njega u timu, novobeograđani će biti potpuno drugačija ekipa.

KVALITET SU PREPOZNALI I EVROPSKI EMISARI: Milionska ponuda je stigla! Hoće li se klub odreći svoje glavne zvezde?

Foto: Starsport

Novobeogradski IMT kao debitant u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala, beleži prilično dobre rezultate. Popularni "traktoristi" su u deset odigranih prvenstvenih mečeva zabeležili tri pobede, dva remija i pet poraza, a posebno je u sećanju ostao duel šeste prvenstvene runde kada je IMT nakon prednosti od 2:0, u poslednjih 20 minuta susreta ipak poražen od beogradskog Partizana rezultatom 2:3.

Jedan od onih koji su najzaslužniji za aktuelne partije novobeogradskog kluba, svakako je mladi sedamnaestogodišnji Miloš Luković. Supertalentovani fudbaler u dosadašnjem toku šampionata postigao je pet pogodaka i na listi golgetera elitnog ranga srpskog klupskog fudbala zauzima treću poziciju iza vedeta Crvene zvezde i Partizana Žan Filip Krasoa i Mateusa Saldanje.

Foto: Starsport

Poziv sa severa Evrope - Miloš Luković

 

Dobre partije nisu ostale neprimećene i van granica naše zemlje i kako prenosi "Telegraf.rs" IMT je za Lukovića dobio ponudu švedskog Malmea u visini od 1,8 miliona evra i 10 procenata od narednog transfera.

Ostaje da se vidi hoće li do realizacije posla i doći, mada se mora istaći da su fudbalera koji je i ponikao u redovima "traktorista" već posmatrali brojni emisari evropskih klubova, ali konkretne ponude do sada nije bilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading