POGLEDAJTE NA KOGA LIČE SINOVI SOFIJE MILOŠEVIĆ I LUKE JOVIĆA: Ovo su njihovi naslednici, detalji odlučuju! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka na društvenim mrežama redovno objavljuje njihove zajedničke trenutke.

POGLEDAJTE NA KOGA LIČE SINOVI SOFIJE MILOŠEVIĆ I LUKE JOVIĆA: Ovo su njihovi naslednici, detalji odlučuju! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Manekenka Sofija Milošević jako je aktivna na društvenim mrežama i sa svojim brojnim pratiocima deli detalje svog privatnog života, kako provodi vreme sa izabranikom Lukom Jovićem i njihova dva sina, Alekseja i Teodora

Republika

Foto: Tanjug/AP, Privatna arhiva

Sofija Milošević i Luka Jović

Kako Sofija svakodnevno na društvenoj mreži Insagram objavi fotografije svojim mezimaca i podeli neke simpatične trenutke mnogi komentarišu na koga više liče sinovi i da li su povukli Lukine crte lica ili ipak od atraktivne manekenke. 

Iako mnogi njihovi fanovi smatraju da su oba sina "preslikani" Sofija Milošević i da su skroz povukli njene crte lica, svetlu losu i plave oči, drugi ipak smatraju da više sličnosti imaju sa fudbalerom i da se jasno vidi da su na oca povukli osnovne fizičke karakteristike, ali i neke karakterne crte. 

Podsećamo, Sofija se nedavno našla u epicentru skandala kad je otkriveno da ju je jedna starleta opljačkala u Crnoj Gori. 

Jedna naša istaknuta javna ličnost joj je na ruke dala blizu 200.000 evra kako bi joj nabavila sat kog nema na tržištu. Desetak dana nakon porudžbine, devojka je isključila telefon i prestala da joj se javlja. Ali to nije sve, nakon kraćeg vremena na adresu te poznate ličnosti upućene su i pretnje da ukoliko prevaru prijavi policiji ugroziće svoju porodicu - govori izvor za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading