KAZNA ĆE BITI ŽESTOKA: Višemesečnu suspenziju neće moći da izbegne!

Autor:

Sport

23.10.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilegalno klađenje svakako nije dozvoljeno.

KAZNA ĆE BITI ŽESTOKA: Višemesečnu suspenziju neće moći da izbegne!

Foto: Starsport

Sandro Tonali i Mirko Ivanić

Fudbal na "čizmi" potresa veliki skandal vezan za ilegalno klađenje fudbalera koji nastupaju, ili su nastupali u ekipama Serije A i koji su se u navedenom periodu kladili na svoje ekipe.

Pod istragom se našao veliki broj igrača, a svakako najpoznatiji među njima su Fađoli, Tonali i Zaniolo.

Već sada je poznato da je Nikola Fađoli suspendovan na sedam meseci i praktično do kraja sezone neće moći d pomogne svom Juventusu, a kako se nezvanično saznaje, slična kazna biće izrečena i Sandru Tonaliju.

Tonali je optužen za ilegalno klađenje dok je nastupao u redovima Breše i Milana. On je ovog leta napustio italijanski fudbal, preselio se u engelsku Premijer ligu i postao član Njukastla, ali ga navedeno zasigurno neće spasiti kazne koja ga očekuje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Uslediće višemesečna suspenzija - Sandro Tonali

 

Da podsetimo, Sandro Tonali ima 23 godine. Ponikao je u redovima Breše, da bi u septembru 2020. godine u transferu vrednom 32 miliona evroa postao član "roso-nera". Ovog leta Njukastl je klubu sa stadiona "San Siro" platio 50 miliona evropskih novčanica kako bi ga doveo u svoje redove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading