KOLORADO JE OTIŠAO, ALI JE OSTAO CIRKUS: U Humskoj bi i Stevan Sremac mogao da pronađe inspiraciju za svoja dela!

Autor:

Sport

23.10.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je živ, Stevan Sremac bi verovatno mogao da napiše još jedno veliko književno delo na temu dešavanja u jednom od dva najveća srpska fudbalska kolektiva.

KOLORADO JE OTIŠAO, ALI JE OSTAO CIRKUS: U Humskoj bi i Stevan Sremac mogao da pronađe inspiraciju za svoja dela!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan, nakon godina tokom kojih su bili u debeloj senci večitog rivala. konačno su u rezultatskom smislu progledali i u ovom momentu nakon deset prvenstvenih duela nalaze se na liderskoj poziciji sa četiri boda manje u odnosu na aktuelnog osvajača duple krune, ekipu Crvene zvezde.

Navedena ostvarenja na samom terenu tokom aktuelne jeseni, samo prividno mogu da unesu mir u Humsku ulicu, ali problemi svakako ostaju i jasno je da najpogubnije po crno-bele, mož biti "guranje pod tepih" svih evidentnih problema.

Prethodnog vikenda, tokom susreta u Subotici, koji je Partizan rešio u svoju korist sa ubedljivih 3:0, došlo je do, možda i ne samo verbalnog duela trenera Igora Duljaja i Kvinsa Meniga. Iako su nakon svega što je viđeno, sve strane pokušavale preko javnosti da izglade stvari, navedeni događaj je samo još jedan u nizu dešavanja koji bacaju ljagu na ime Partizana.

I dalje se svi ljubitelji fudbala dobro sećaju početka sezone i činjenice da su crno-beli u takmičenja ušli bez struje. Umesto da navedeno što pre saniraju, predstavnici fudbalskog kolektiva i jugoslovenskog sportskog društva, "prebacivali su lopticu" sa jedne na drugu stranu, redovno tražeći krivicu u onom drugom.

Kao rezultat svih letnjih događanja došla je i evropska blamaža, gde su crno-beli deklasirani od, u evropskim okvirima" samo prosečne ekipe ukupnim rezultatom 0:6 u dvomeču.

Republika

Foto: Starsport

Trener lidera na tabeli proživljava teške trenutke

 

Navijači su usled svega navedenog stupili u bojkot. Tribine stadiona u Humskoj ulici, poodavno su prazne, a poslednje informacije govore da igrače "parnog valjka" stanodavci, usled neisplaćenih obaveza i isteruju iz stanova, a takođe je i trener Igor Duljaj u emotivnom obraćanju novinarima zavapio:

- Dajte im novac da prehrane porodicu!

Republika

Foto: Starsport

Gde je i šta radi Miloš Vazura?

 

A šta kaže na sve navedeno generalni direktor Miloš Vazura, čovek koji u ovom momentu vedri i oblači u Partizanu, čovek koji se za sve pita, pošto u klubu gotovo i da nema nikoga ko bi poželeo da za nešto bude odgovoran:

- Zaista ne znam zašto je Duljaj rekao da igrače izbacuju iz stanova, da nemaju za mleko, kada to nikako nema veze sa činjeničnim stanjem. Novajlijama se praktično ništa ne duguje...

I kao što je na samom početku izrečeno, Kolorado jeste otišao, Andres Kolorado je nakon nepuna četiri i po meseca među crno-belima napustio Partizan, ali je cirkus u Humskoj i dalje prisutan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading