VUJOŠEVIĆ COPY, DULJAJ PASTE: Trener Partizana "vaspitava" igrače po ugledu na starijeg kolegu iz košarkaškog kluba! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

22.10.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal koji se dogodio u Subotici, nije prvi na našim sportskim borilištima.

VUJOŠEVIĆ COPY, DULJAJ PASTE: Trener Partizana "vaspitava" igrače po ugledu na starijeg kolegu iz košarkaškog kluba! (FOTO, VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana nastavljaju sa sjajnim rezultatima u aktuelnoj sezoni. Crno-beli i nakon deset odigranih prvenstvenih duela imaju četiri boda prednosti u odnosu na Večitog rivala, a u petak 20. oktobra protutnjali su i kroz Suboticu, zabeleživši ubedljiv trijumf nad ekipom Spartaka rezultatom 3:0.

I pored rezultatskog ostvarenja, navedeni susret je ostao u senci sukoba između trenera Igora Duljaja i fudbalera Kvinsija Meninga. Naime, Menig je u momentu kada je trebalo d uđe u igru, nešto dobacio treneru što se ovome nije svidelo. Izrevoltirani Igor Duljaj je prišao svom fudbaleru i odgurnuo ga. 

Navedeni potez staqvio je senku na pobedu Partizana, ali i pored kasnijih izjava obeju aktera nemilog događaja, ostao je "gorak ukus u ustima" kod pristalica crno-belih.

Međutim, može se reći da su se slični slučajevi događali i ranije. Svakako najpoznatiji sukob šefa stručnog štaba i igrača dogodio se u Košarkaškom klubu Partizan. Te 2014. godine u novobeogradskoj Hali sportova sastali su se Partizan i FMP. Pošto je napravio petu ličnu grešku, pri vođstvu FMP-a od četiri razlike Bogdan Bogdanović je prigovorio sudiji zbog čega je dodeljena i tehnička greška. Duško Vujošević je u tom trenutku ušao na teren i uhvatio Bogdanovića za vrat.

Republika

Foto: Starsport

Trenutak kada Duško Vujošević "davi" Bogdana Bogdanovića

 

Nemil scene viđene su i prethodne sezone na fudbalskim superligaškim terenima. Tokom susreta između Spartaka iz Subotice i ivanjičkog Javora, trener Subotičana Igor Bondžulić je u 58. minutu susreta izveo iz igre Luku Lukovića kojem se to nije svidelo i nešto je dobacio treneru.

Bondžulića je obraćanje igrača prilično iznerviralo i nasrnuo je na fudbalera, a veći skandal sprečila je klupa koja je razdvojila "zaraćene" strane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

 

Navedeni incidneti nisu jedini u srpskom sportu. Stariji ljubitelji sporta dobro se sećaju i kada je vaterpolo trener Stamenić udario Šapića, a slične ekscese imali su i Božidar Maljković, kao i Saša Obradović.

 

 

Sport je neretko igra na tankoj žici nerava. Nekada se granica tolerancije pređe i nastanu detalji, kao u gore navedenim slučajevima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading