CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET IMA BOLJI TIM: Legenda Partizana šokirala Grobare - nema poverenja u aktuelni sastav crno-belih!

Autor:

Sport

22.10.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će mu pristalice crno-belih zameriti?

CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET IMA BOLJI TIM: Legenda Partizana šokirala Grobare - nema poverenja u aktuelni sastav crno-belih!

Foto: Starsport

Sa punim pravom nosi epitet legende Košarkaškog kluba Partizan. Punih dvanaest godina je nosio crno-beli dres i u periodu od 1974. do 1986. godine osvojio je tri nacionalne titule, jedan trofej u kup takmičenju i tri "Žućkove levice" dok je ovo takmičenje imalo međunarodni karakter.

Uoči predstojećeg košarkaškog usijanja, gde će Partizan i Crvena zvezda Meridianbet u samo nekoliko dana odigrati dva Večita derbija, svoje viđenje aktuelne situacije u oba srpska košarkaška velikana, izneo je Miodrag Miško Marić:

- Ovaj derbi dolazi u trenutku kada oba tima još nisu napravila igru. Ni jedni, ni drugi se još nisu uigrali, nisu se našli sa novajlijama u ekipi. Ipak, deluje mi da je Partizan bliži pravoj formi i po mom mišljenju, blagi je favorit. Ali kao što svi dobro znamo, u večitom derbiju, po tradiciji, nema favorita. I jedni i drugi imaju iste šanse i bez obzira na formu i sastave moguća su iznenađenja. Uvek je to stvar motiva, inspiracije - istakao je u razgovoru za beogradske medije Miodrag Miško Marić i dodao:

Foto: Starsport

Miško Marić na proslavi desetogodišnjice osvajanja evropske titule

 

- Ponavljam, deluje mi da Partizan ima veće šanse, s obzirom na do sada prikazano, kao i na to da je formalni domaćin utakmice, što naravno znači da će Arena da bude prepuna navijača crno-belih. Međutim, s druge strane, Crvena zvezda možda ima bolji tim, što ne mora u ovom duelu da bude presudno. Videćemo, na derbiju se neretko 'otkači' neki pojedinac, koji iznese najveći teret i odskoči igrom i motivacijom. U svakom slučaju, biće neizvesna i verujem, kvalitetna utakmica, prava poslastica za navijače oba tima.

Da podsetimo, evroligaški derbi na programu je u četvrtak 26. oktobra sa početkom od 18.30 časova, dok će četiri dana kasnije dve ekipe odmeriti snage u regionalnom takmičenju.

Oba navedena susreta biće odigrana u Štark Areni, a domaćin je ekipa Partizana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Istinito

01.11.2023 11:16

Tacno da ONA Ima BOLJI I SKUPLJI tim ali Ima losiju igru ! To je PRAVA istina

KOMPJUTERSKI

01.11.2023 11:17

U DESET MECA PARTIZAN BI DOBIO 6-7 MECA ! Tas na vagi JE ZELJKO !