VELIKA ČAST UKAZANA JE SRPSKOM SPORTU: Božidar Maljković i Predrag Danilović primljeni u KUĆU SLAVNIH! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.10.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apsolutno zasluženo...

VELIKA ČAST UKAZANA JE SRPSKOM SPORTU: Božidar Maljković i Predrag Danilović primljeni u KUĆU SLAVNIH! (VIDEO)

Foto: YouTube.com/printscreen/Hall of Fame 2023

Legendarni srpski košarkaši dvojac, Božidar Maljković i Predrag Danilović, postali su članovi španske Kuće slavnih u Sevilji.

Nakon uručenja prestižne nagrade, prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije Predrag Dailović je izjavio:

- Ovo je velika čast za mene da budem deo ovog događaja sa ovako velikim asovima. Veoma sam ponosan i mislim da ovo nije namenjeno samo meni, već celoj srpskoj košarci i federaciji. Takođe, u godini u kojoj Košarkaški savez Španije proslavlja 100 godina postojanja, veoma sam ponosan što sam prepoznat kao deo istorije

Pored Danilovića novi član Kuće slavnih postao je i aktuelni predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković koji je upravo u Španiji ostavio veliki trag u košarkaškom sportu, predvodeći kao trener ekipe Unikahe, Barselone i Real Madrida.

 

 

Na svečanoj ceremoniji pored srpskog dvojca, prestižne nagrade dobili su između ostalih i Dirk Novicki, Luis Skola, Pau Gasol, Fernadno Romaj, Felipe Rejes.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading