ORKESTRIRANI NAPADI SE NASTAVLJAJU: Mediji u Hrvatskoj izneli nove detalje iz privatnog života Gorana Ivaniševića!

Autor:

Sport

20.10.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadi se nastavljaju...

ORKESTRIRANI NAPADI SE NASTAVLJAJU: Mediji u Hrvatskoj izneli nove detalje iz privatnog života Gorana Ivaniševića!

Foto: Starsport

Danima unazad u hrvatskim medijima glavna tema jeste njihov nekadašnji najbolji teniser Goran Ivanišević i njegov privatni život.

Kompletna priča započeta je nakon obelodanjivanja infomacija da je aktuelni trener najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, tužio svoju nekadašnju suprugu Tatjanu Dragović, a ovoga puta portal "24 sata" iznosi detalje o stanu u kojem Ivanišević živi sa novom suprugom Nives:

- Goran Ivanišević nastavio je galantan odnos i prema novoj supruzi, Nives, iako je iz tužbe protiv bivše supruge Tatjane jasno da se pokajao što joj je prepustio vrednu imovinu. Ivanišević sad ruši sporazum od pre 11 godina kojim je bivšoj supruzi kao njeno vlasništvo ostavio luksuzne stanove - ističu hrvatski mediji, a zatim dodaju:

- Prošle godine je sa suprugom Nives kupio novi stan na zagrebačkom Srebrnjaku. Tom stanu proslavljeni teniser nije ni suvlasnik niti ima pravo korištenja. Isključiva vlasnica je Nives, koja je na kupoprodajnom ugovoru navedena i kao jedini kupac. Nives je stan platila skoro 600.000 evra. Prvo je dala više od 74.000 evra, a zatim i ostatak cene u roku sedam dana posle potpisivanja ugovora.

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević

 

Na kraju portal "24 sata" posebno insistira ne jednoj činjenici:

- Za stan nije podignut kredit. Iako Nives radi kao voditeljka na radiju, ima i svoju firmu "Marli", teško da je mogla skupiti ušteđevinu od skoro 600.000 evra za kupovinu stana. Izglednije je da je Goran osigurao potrebni novac iako stan ne glasi na njega.

Jedno je sigurno, saga oko Gorana Ivaniševića se nastavlja, a ostaje otvoreno pitanje zašto sada i u tolikoj meri hrvatski mediji razapinju svog nekadašnjeg sportskog idola i da li možda iza svega stoji eventualni napad na Novaka Đokovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading