IVANIŠEVIĆA OZNAČILI KAO NASILNIKA: Trener Novaka Đokovića upao u problem zbog para

Autor:

Sport

17.10.2023

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još čekam tužbu koja bi trebalo da utvrdi i da je moja supruga osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, bio je ironičan Goran.

IVANIŠEVIĆA OZNAČILI KAO NASILNIKA: Trener Novaka Đokovića upao u problem zbog para

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sprema se za napad na titulu na mastersu u Parizu i finiš sezone u kojem će braniti pehar na Završnom astersu sezone i potom povesti Srbiju ka "salatari" u Dejvis kupu. Dok se on zagreva, njegov trener Goran Ivanišević rešio je da raščisti neke privatne probleme, a šta mu to leži na duši otkrio je usred noći na Instagramu. Hrvatski trener se evidentno obratio bivšoj supruzi Tatjani Dragović.

 

 

- Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da utvrdi da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran - napisao je trener Novaka Đokovića.

Foto: Starsport

 

Podsetimo, Goran i Tatjana su bili zajedno 17 godina, venčali su se 2009, a razveli posle četiri godine braka. Iz tog braka imaju ćerku Amber Mariju i sina Emanuela. Ivanišević se ponovo oženio 2017. voditeljkom Nives Čanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading