PETRUŠEV HTEO DA SE BIJE: Srbin nije mogao da oprosti udarac Australijancu

Autor:

Sport

17.10.2023

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je da neće dozvoliti da tek tako bude guran i bacan na parket, izvestili su američki mediji o incidentu.

PETRUŠEV HTEO DA SE BIJE: Srbin nije mogao da oprosti udarac Australijancu

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Filadelfije savladali su Bruklin u Njujorku sa 127:119 i tako došli do prve pobede u pripremnom periodu pred start sezone u NBA ligi. Akter u pobedi bio je i centar Srbije Filip Petrušev koji je odigrao najbolji meč do sada i za 21 minut ubacio sedam poena uz pet skokova i tri asistencije.

Međutim, kada je Petrušev u pitanju, meč je obeležio incident koji se dogodio posle jednog vrlo oštrog prekršaja nekadašnjeg košarkaša Filadelfije Bena Simonsa nad njim. Srpski košarkaš je ušao u verbalni sukob sa Australijancem, međutim sve se završilo bez fizičkog obračuna. Najdeblji kraj izvukao je Patrik Beverli, koji je stao uz Filipa i nešto kasnije zbog ne baš prijatnog razgovora sa Simonsom zaradio drugu tehničku i automatsko isključenje.

- Bio je ovo znak čvrstine Petruševa, koji je pokazao da neće dozvoliti da tek tako bude guran i bacan na parket - izvestio je USA Today, a nadovezao se Srbin:

- Bio je to samo jako, jako težak faul. Mislio sam da je to bilo nepotrebno jer nije mogao da dođe do lopte. Ne želim da kažem da je to bila prljava igra, ali bilo je toliko nepotrebno, pa sam mu to samo stavio do znanja. On je uzvratio, a svi su videli ostalo.

Što se učinka ostalih igrača tiče, Keli Ubre Džunior je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 21 poenom, po 18 su dodali Heris i Rid, dok je Diante Melton imao 15 uz 10 asistencija i 8 skokova. Kem Tomas je u redovima Bruklina ubacio 18.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading