BOGDANOVIĆU MALO FALILO: Atlanta umalo nije napravila epski preokret

Autor:

Sport

17.10.2023

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim kapitena Srbije doživeo prvi poraz u predsezoni NBA lige.

BOGDANOVIĆU MALO FALILO: Atlanta umalo nije napravila epski preokret

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Atlante poraženi su od Indijane sa 116:112 što im je prvi neuspeh u pripremnim mečevima pred start sezone u NBA ligi. U timu Hoksa igrao je i Bogdan Bogdanović i jedan poen mu je nedostajao da ima dvocifren učinak. Kapiten Srbije je meč završio sa devet poena za 22 minuta na parketu, uz pet skokova i tri asistencije.

Foto: www.profimedia.rs

 

Bogdanovića nije služio šut jer je meč završio sa četiri pogotka od deset pokušaja (1/4 za tri poena). U duelu odigranom pred oko 9.000 gledalaca u dvorani Gejnbridž Fildhaus, najefikasniji igrač bio je krilni igrač poraženog tima Sadik Bej sa 21 poenom, Deandre Hanter upisao je 16, Ej Džej Grifin 15, Onjeka Okongvu 11 poena. U pobedničkoj ekipi strelci su bili prilično ravnomerno raspoređeni, a prednjačili su Tajris Halibarton i Aron Nesmit s 15 poena. Dvocifren učinak imali su i Majls Tarner (13) i Badi Hild (11).

Kada je u pitanju sam tok meča, Indijana je vodila ceo susret i na poluvremenu imala gotovo 30 poena prednosti (73:46). Međutim, Atlanta je zaigrala bolje u nastavku i umalo nije napravila epski preokret.

Do starta NBA sezone, Bogdanovićeva Atlanta odigraće još jednu predsezonsku utakmicu, za četiri dana protiv Filadelfije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading