VASINE LOPTE IMAJU OČI: Micić oduševio Amere

Autor:

Sport

16.10.2023

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski plej majstorski proigravao saigrače kojima nije bilo teško da pogode koš.

VASINE LOPTE IMAJU OČI: Micić oduševio Amere

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Oklahome poraženi su od Šarlota sa 117:115 u predsezonskom meču NBA lige, ali su dobili Vasilija Micića. Naime, reprezentativac Srbije je bio starter u drugom meču koji je njegov klub odigrao i u prvom poluvremenu već imao šest asistencija. Do kraja je odigrao ukupno 25 minuta i zabeležio šest poena, osam asistencija i tri skoka.

 

 

Nema sumnje da će Micić biti još bolji kako se bude navikavao na filozofiju košarke u NBA ligi, mada je izgleda več sve shvatio - deli saigračima lopte koje su precizne kao da imaju oči a oni će pogoditi otvorene šuteve, mahom za tri poena.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Kada je putanju sam meč, treba imati u vidu i da je Oklahoma igrala bez najvažnijih igrača, odmarali su ili pauzirali zbog povreda mnogi igrači, pa nije bilo Dorta, Gidija, Gildžes-Aleksandra, Holmgrena, Oladipa, a naš Aleksej Pokuševski će još biti van stroja zbog obnavljanja povrede.

Što se učinka ostalih igrača tiče, Tren Man i Džejlin Vilijams su postigli po 18 poena za Tander, a pratio ih je Eron Vigins sa 16. U Hornetsima smo na trenutke gledali simultanku Pi Džej Vašingtona koji je meč završio sa 31 poenom, dok je Teri Roužer postigao 19.

Podsetimo, nova sezona u NBA ligi startuje 25. oktobraa prvi meč odigraće branilac titule Denver i Los Anđeles Lejkersi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading