VASA NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Trener i prva zvezda Oklahome ODUŠEVLJENI Micićem

Autor:

Sport

02.10.2023

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin pokazao šta sve ume.

VASA NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Trener i prva zvezda Oklahome ODUŠEVLJENI Micićem

Foto: Tanjug/AP

Najbolji košarkaš u Evroligi prethodnih nekoliko godina bez premca bio je Vasilije Micić, koji je letos doneo odluku da se otisne "preko bare" i da se oproba u najjačoj ligi na svetu.

Srpski plejmejker je sa Oklahoma siti Tanderom potpisao trogodišnji ugovor, a nakon višemesečnih individualnih priprema, sada je stigao u predsezonski timski trening kamp.

Glavni igrač Oklahome, Šaj Gildžis-Aleksander, prijatno je iznenađen Vasinom igrom.

Pre, zaista nisam ništa znao o njemu. Ipak, igrajući sa njim mogu da kažem da je zaista dobar košarkaš. Veoma pametan. Igrao je na zaista vrlo visokom nivou u jednoj od najtežih liga na svetu - rekao je Kanađanin.

O Miciću je pričao i glavni trener Tandera Mark Deinjo, koji je upitan kako će se Srbin uklopiti u ekipu.

- To ćemo još videti. Imamo tri duge nedelje u trening kampu ovde. Mnogo poštujem pod broj jedan to što je uradio tamo, a takođe mnogo poštujem i divim se na činjenici da on izuzetno veruje u sebe na toj poziciji. Jer on zaista nema šta da dokaže - poručio je iskusni stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading