JOKIĆ UKROTIO BIKOVE: Nikola flertovao sa dabl-dablom

Autor:

Sport

16.10.2023

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin u pobedi nad Čikagom nije vukao glavne konce igre, ali je pogađao kad treba.

JOKIĆ UKROTIO BIKOVE: Nikola flertovao sa dabl-dablom

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić polako hvata zalet za odbranu titule u NBA ligi. Košarkaši Denvera savladali su Čikago sa 116:102 u noći između nedelje i ponedeljka a srpski centar nije zapinjao već je odigrao timski. On je meč završio na ivici dabl-dabl učinka sa 15 poena, devet skokova i pet asistencija.

Foto: www.profimedia.rs

 

Trener Majk Meloun je ponovo kombinovao tim i razigravao igrače sa manjom minutažom i novajlije a tu se najbolje snašao ruki Džulijan Strouter koji je ubacio 23 poena i tako  se nametnuo kao odlično rešenje u rotaciji u kojoj se odmaraju prve zvezde tima. Odličan je bio i Džamal Marej koji je uputio ukupno 11 šuteva i postigao 21 poen, dok je dvocifren bio i Aron Gordon. S druge strane, kod Bulsa Pet Vilijams i Kobi Vajt imali su po 20 poena.

Kada je u pitanju sam meč, on je počeo minutom ćutanja zbog smrti Brendona Melouna, oca trenera Nagetsa Majka. Prva deonica protekla je u odmeravanju snaga (25:24), da bi Denver u drugoj dodao gas i vodio na poluvremenu sa 59:50. Tim Nikole Jokića je na kraju treće deonice imao prednost od 87:77, a kada je Strouter nastavio da pogađa pitanje pobednika je praktično bilo rešeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading