JOKIĆ KRENUO PO TITULU: Srbinu dovoljno poluvreme

Autor:

Sport

11.10.2023

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver slavio u prvoj utakmici u novoj sezoni.

JOKIĆ KRENUO PO TITULU: Srbinu dovoljno poluvreme

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Nikola Jokić nastavio je u NBA ligi gde je stao. Košarkaši Denvera predvođeni srpskim centrom odigrali su prvu kontrolnu utakmicu u novoj sezoni, u kojoj će braniti šampionski prsten, i pobedili Klivlend sa 115:107.

Koliko je dominantan videlo se po tome što je igrao samo 18 minuta i to sve u prvom poluvremenu, i na kraju je uspeo da dođe do devet poena, četiri skoka i po dve asistencije i ukradene lopte. Zahvaljujući njemu Denver je imao prednost na poluvremenu (55:48), a najveće bitke vodio je sa Jusufom Nurkićem kojeg je zaustavio na deset poena i takođe je igrao samo prvo poluvreme.

Foto: www.profimedia.rs

Jokić i Nurkić

Bez Jokića u drugom poluvremenu Denver je uspevao da održi prednost, a Klivlend je najviše prišao na 90:88. Ipak, gosti su uspeli da se odvoje i da slave. Na kraju, Zek Nađi je meč završio sa 17 poena u redovima Denvera, Redži Džekson je dodao 14, Džamal Marej i Kaldvel-Popup po 12, dok Majkl Porter i Kristijan Braun nisu igrali. S druge strane, Okogi je imao 17 poena kod Finiksa.

 

 

Inače, denver u ovom meču nije vodio prvi trener Majk Meloun. Njemu je dan pred utakmicu preminuo otac, pa je bio odsutan opravdano iz privatnih razloga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading