NIKOLA JOKIĆ ZALUDEO AMERE: Srbin odmah SRUŠIO REKORD NBA lige

Autor:

Sport

11.10.2023

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi pričaju o neverovatnom potezu košarkaša Denvera.

NIKOLA JOKIĆ ZALUDEO AMERE: Srbin odmah SRUŠIO REKORD NBA lige

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Košarkaši Denvera pobedili su Klivlend sa 115:107 u prvoj kontrolnoj utakmici u novoj sezoni i to bez rukovođenja prvog trenera Majka Melouna kojem je dan pred utakmicu preminuo otac, pa je bio odsutan opravdano iz privatnih razloga.

Na utakmici, koja je bila prva provera na putu odbrane titule u NBA ligi, Nikola Jokić je odigrao samo poluvreme, tačnije 18 minuta i to sve u prvom poluvremenu, ali je na kraju uspeo da dođe do devet poena, četiri skoka i po dve asistencije i ukradene lopte.

Međutim, potez o kojem bruji cela Amerika Jokić je izveo pre duela sa Klivlendom. Naime, prilikom istrčavanja na teren Nikola je išao prvi noseći loptu ali mu je ona ispala. Odmah su počele da se ređaju šale na njegov račun, a najupečatljivija je ona da je to "najbrže izgubljenu loptu u NBA istoriji".

 

 

Inače, zahvaljujući Srbinu, dok je bio na parketu u prvom poluvremenu, Denver je imao prednost (55:48), a najveće bitke vodio je sa Jusufom Nurkićem kojeg je zaustavio na deset poena i takođe je igrao samo prvo poluvreme. Bez Jokića u drugom poluvremenu Denver je uspevao da održi prednost, a Klivlend je najviše prišao na 90:88. Na kraju, Zek Nađi je meč završio sa 17 poena u redovima Denvera, Redži Džekson je dodao 14, Džamal Marej i Kaldvel-Popup po 12, dok Majkl Porter i Kristijan Braun nisu igrali. S druge strane, Okogi je imao 17 poena kod Finiksa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nenad

11.10.2023 14:38

Jel Klivlend ili Finiks 😆😆