SAD KAD SLIKA KUPUS, I TO MU LAJKUJU! Njegoš je preko noći od "kralja paprika" postao NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA U SRBIJI - Javilo mu se preko 500 žena!

Autor:

Vesti

20.10.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegoš Stojadinović postao je hit u Srbiji u svega jedan dan. Kako je govorio, istakao je da žene se nisu interesovale za njega, jer ga nazivaju "kraljem paprike" i stidile su se njegovog zanimanja kao poljoprivrednika.

SAD KAD SLIKA KUPUS, I TO MU LAJKUJU! Njegoš je preko noći od "kralja paprika" postao NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA U SRBIJI - Javilo mu se preko 500 žena!

Foto: youtube/printscreen

Mnoge su ga pitale za haljine, novac za kredit i detalje o automobilu kojim se vozi. Međutim, Njegoš je jasno istakao da želi partnerku koja ceni porodične vrednosti i zajednički život. Već danas, dobio je preko 500 zahteva za prijateljstvo od žena, različite ponude, pa čak i fotografije jela i domaćih specijaliteta.

Ispričao je da je njegov telefon prvi put u životu zablokiran od brojnih zahteva i poruka. Međutim, Njegoš je jutros ponovno na njivi i objašnjava da sa jednom rukom odgovara na poruke, dok drugom seče kupus.

Foto: youtube/printscreen

Njegoš Stojadinović

- Telefon mi je zablokirao od silnih poruka. Stiglo mi je čak 513 zahteva za prijateljstvo od ranog jutra. Dobio sam pregršt poruka, javljaju se, nude se, pokazuju kakve su domaćice. Nisam ni stigao sve da pogledam. Ipak, moram pažljivo da biram - počinje Njegoš.

Naime, njemu su počele da se obraćaju devojke koje su čule da traži ženu koja je sposobna da vodi brigu o kući i porodici. U "inbox" su mu stigle slike domaće pite, a jedna žena je čak poslala fotografiju kako čisti dimnjak, pohvaljujući se svojim veštinama.

- Svašta šalju i pišu. Kažu da imam njihovu podršku, kažu svaka ti čast gospodine, žele mi da nađem pravu devojku... Jedna mi je poslala sliku nakon čišćenja dimnjaka u kući svoje bake. Pišu mi da sam lep, a sad me pitaju i za savete oko sađenja paprike i kupusa. Počele su čak i slike kupusa da lajkuju, kao da sam u bentliju - šali se naš sagovornik.

Foto: youtube/printscreen

Njegoš Stojadinović

Njegoš Stojadinović priznao je i da su mu neke posebno zapale za oko, a otkrio je i da posebno voli policajke.

Podsetimo, Njegoš je postao senzacija u Prijepolju, ali i celoj Srbiji.

On je za Telegraf.rs objasnio da kada deli fotografije svojeg ponosa - povrća koje uzgaja, ne dobija ni jedan lajk od žena, uključujući čak i svoju sestru, jer smatraju da je to sramotno. S druge strane, kada objavi sliku svog "bentlija," lajkovi počinju da se nižu. Međutim, Njegoš ističe da ne želi partnerku koja ceni samo materijalne stvari, i čini se da su njegove prethodne veze završavale zbog takvih razlika u vrednostima.

Foto: youtube/printscreen

Njegoš Stojadinović

- Sve se izmenilo. Ona mene neće jer radim po njivama, bez obzira na to što zaradim 10 puta više od nekih. Ona hoće onog iz opštine ili iz suda. Nije problem izgled, samo je bitno da radi drugi posao i vozi dobar auto. Hoće policajca, neće seljaka. Ja stavim sliku sa paprikama, moja rođena sestra neće da lajkuje. Njima je to glupo i ružno, a kad stavim sliku iz drugovog "bentlija" odmah lajkuju. Mi smo proizvođači isto ljudi i to neko mora da radi. Ja nisam jedini momak ovde, ima dosta vrednih i dobrih momaka i isto prolaze. Čak i ne živim na selu, ja sam u prigradskom naselju, Aco Pejović mi je komšija. Tu nema priče. Pošaljem joj poruku, ona neće da odgovori. To je mali grad, pričaju kako im ne treba seljak. Nisam ja ni ružan ni lud, ali ona u glavi ima kakvog će tipa i to je to. Kad me vidi sa motikom, ona to ne želi - ispričao nam je ovaj Prijepoljac.

Pojasnio nam je da se nekoliko puta desilo da je blizu ženidbe i da misli da je pronašao devojku svog života. Ipak, svaki put se izjalovilo. Njegoš je za svoju bivšu ljubav verovao da je "ta", sve dok nije počela da mu traži novac.

- Prošle godine upoznao sam jednu bila je okej normalna, došla kod mene, kuvala i spremala. Prošlo je par dana, a ona mi je tražila pare i to 1.000 evra jer treba njenima. Takvih devojaka ima koliko god hoćeš. Sve je to interes. Svaka bude tu par dana i onda traži za haljinu, kredit... Samo pare. Što bih ja radio za drugog? Svaka gleda koji auto voziš, koji telefon imaš, sat, parfem, to je sad suština života. Sve se izopačilo - objašnjava nam.

Jedino što traži od svoje buduće žene je da bude normalna i da želi porodicu s njim. Ipak, ne može da obeća da će uvek imati vremena za putovanja, jer mu to priroda posla ne dozvoljava.

Ja želim ženu koja je normalna i želi porodicu, koja će da radi kućne poslove. Dešava se da sam usred sezone, a ona hoće na more, na putovanje... To tako ne mogu. Hoću da tvorim nešto u životu, kupim stan. Nijedan dan mi ne prođe uzalud. Meni je trenutno telefon blokiran od poruka devojaka, ali sve imaju decu i razvedene su - objasnio nam je Njegoš.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading