IVANIŠEVIĆ TUŽIO I ĆERKU: Novi detalji sukoba između Novakovog trenera i njegove supruge

Autor:

Sport

19.10.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran od Tatjane potražuje veliki novac, ali i deo stana koji je ona prepisala na njihovu naslednicu Amber.

IVANIŠEVIĆ TUŽIO I ĆERKU: Novi detalji sukoba između Novakovog trenera i njegove supruge

Foto: www.profimedia.rs

Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi.

Ovako se Goran Ivanišević obratio pre nekoliko dana na društvenim mrežama i sve šokirao sporom koji još uvek ima sa bivšom suprugom. Svi su mislili da je to odavno završena priča jer su oboje u srećnim ljubavnim vezama, a trener Novaka Đokovića je čak i srećno oženjen.

Međutim, oni su završili na sudu, a sporna imovina koja je pripala Tatjani i njihovoj ćerki Amber je blokirana. Sada ponovo na površinu izlaze i problemi između Gorana i Tatjane koji već deceniju nisu zajedno, ali i to da je Ivanišević tužio i naslednicu.

Foto: instagram.com/tatjana_dragovic

Goranova i Tatjanina ćerka Amber 

- Ivanišević je pokrenuo više postupaka s ciljem da Tatjani Dragović oduzme deo imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma, a od nje traži i po svemu sudeći povrat izmišljene pozajmice od čak 2,5 miliona evra. Iako sudu nije priložio nikakav ugovor o pozajmici, niti bilo kakav uverljivi dokument koji bi to potraživanje potvrdio, sud je Tatjani Dragović blokirao sve račune i zabranio raspolaganje imovinom - preneo je hrvatski Nacional.

A evo šta stoji iza Goranove tužbe prtotiv bivše supruge i ćerke. Ivanišević je sa bivšom manekenkom bio u vezi od 1998. godine, a venčali su se 2009. godine. Međutim, četiri godine kasnije njihovom braku došao je kraj iako imaju ćerku Amber Mariju i sina Emanuela. I sada je nastao problem oko imovine koja nije mala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlaho (@v.l.a.h.o)

 

Naime, Goran je veći deo imovine nakon razvoda prepisao na Tatjanu. Njoj su pripali stan 210 kvadrata i penthausu od 423 kvadrata sa tri garažna mesta u Zagrebu. Tada je Ivanišević supruzi prepisao i 45.000 deonica vrednih te 2012. oko 1,9 miliona tadašnjih hrvatskih kuna. O svemu su potpisali ugovor u kojem stoji da se on samo u retkim slučajevima može raskinuti. Izgleda da su ti "retki slučajevi" došli.

Međutim, kako se istraživali hrvatski mediji, Tatjana je odavno deo imovine "sklonila". Ona je pomenuti manji stan poklonila ćerki Amber, zbog čega je Goran i nju tužio iako mu je ćerka. Tatjana je isti stan "zaštitila" i tako što ga je založila kao hipoteku do 2030. godine. Ona stanom garantuje da će sestri Ivoni vratiti 1,5 miliona evra koje je od nje navodno pozajmila, a ako se to ne desi ona će ostati bez nekretnine. U svakom slučaju Ivanišević je blokiran još sedam godina, a možda i zauvek. Što se drugog, većeg stana tiče, njega je Tatjana prodala odmah posle razvoda.

Podsetimo, ni brak između Gorana i Tatjane Ivanišević nije bilo bez bure. Teniser je pao na njenu naslovnicu magazina Kosmopolitan 1998. godine, a zaprosio ju je sledeće godine. Venčali su se tek 2009, a do svadbe umalo da ne dođe jer je supruga uhvatila Ivaniševića u preljubi. Međutim, hrvatska javnost je posle brujala i o njenom neverstvu, ali je očigledno haos nastao tek sada zbog imovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading