IZDALI NOLETA, IZDALA IH SREĆA: Novakove trenere poterao NEVIĐENI maler

Autor:

Sport

27.09.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan popio otkaz, drugi načisto propao i završio u zatvoru, trećem pretili ubistvom, a četvrti morao pod nož kao opomenu.

IZDALI NOLETA, IZDALA IH SREĆA: Novakove trenere poterao NEVIĐENI maler

Foto: Starsport, Tanjug/AP. Profimedia

Ko izda Novaka Đokovića crno mu se piše! Srpski as postao je najbolji teniser sveta pre svega svojim velikim radom i talentom, ali i uz pomoć svih svojih trenera. Međutim, za Noletove trenere, osim što su sa njim ispisali istoriju tenisa, zajedničko je i to što ih je posle rastanka sa njim, pre ili kasnije, poterao neviđeni maler.

Najgore je prošao Boris Beker. Nemac je sa Đokovićem sarađivao tri godine, osvojili su 25 titula, od toga šest grend slemova i 14 mastersa, a kada su se rastali 2016. Beker je počeo da loše priča o Srbinu. Zato su mu ubrzo kola krenula nizbrdo. Beker je osuđen na dve i po godine zatvora, od kojih je odležao osam meseci, zbog skrivanja i pokušaja pronevere skoro tri miliona evra u nameri da izbegne otplatu dugova. On je pre toga proglasio bankrot 2017. zbog dugovanja 60 miliona evra iako je u karijeri zaradio pravo bogatstvo.

Foto: www.profimedia.rs

Beker i Đoković

Andre Agasi bio je Novakov trener od maja 2017. do marta 2018. a napustio ga je u trenucima kada mu je bilo najteže. To je bio period kada je Đoković tonuo na ATP listi zbog povrede lakta, a na kraju ga je i operisao. S druge strane, Amerikanac je prošao kroz pravu porodičnu dramu, a čak je strepeo za život, zbog pretnji koje mu je uputila rođena sestra. Naime, kada se Rita 2019. odrekla sina Andre i njegova supruga Štefi Graf su stali na Skajlerovu stranu, pa mu je sestra otvoreno pretila.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Agasi i Đoković

- Mrzim te je*eno! Želim da te vidim mrtvog! Gorećeš u paklu, a ja ću se smejati dok ti budeš vrištao - glasila je poruka koju je Agasi dobio od sestre a koju su objavili nemački mediji.

Najbolje je prošao Marijan Vajda, trener sa najdužim stažom sa Đokovićem. Slovak je posle Novaka, sa kojim je sarađivao 15 godina do 2022, radio sa Aleksom Molčanom, najavljivano je da "pravi novog Đokovića", ali to očigledno nije funkcionisalo. Tako je Vajda pre nekoliko dana dobio otkaz od sunarodnika, koji mu se zahvalio na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alexmolcan (@alexmolcan)

 

I za kraj dolazimo do Novakovog aktuelnog trenera Gorana Ivaniševića. Hrvat je trenutno desna ruka najboljeg srpskog tenisera, ali ga zato noge ne slušaju. Naime, Ivanišević je morao pod nož u Zagrebu i da operiše koleno, a teoretičari zavere će reći da je to zato što je i pomislio, pa maka i u šali, da raskine saradnju sa Noletom. Naime, to je Zecu prošlo kroz glavu posle osvajanja US opena i ubrzo mu se obilo o nju.

Foto: Tanjug/AP

Ivanišević i Đoković

- Sada mogu i otkaz da dam jer smo sve osvojili. Falio mi je US open sa Đokovićem, imao sam sa Marinom Čilićem, sad imam i sa Noletom. Ne gledam budućnost, moram na operaciju kolena posle ovoga i šta bude biće - rekao je Ivanišević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading