BEKER OPET PONIZIO ĐOKOVIĆA: Bivšem treneru puna usta ljutog rivala

Autor:

Sport

17.09.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je idol svima i vraća se da osvaja titule, rekao je Nemac.

BEKER OPET PONIZIO ĐOKOVIĆA: Bivšem treneru puna usta ljutog rivala

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

Boris Beker odavno nije trener Novaka Đokovića, ali ne može bez njega. Tačnije, ne može da propusti priliku da ga ponizi i omalovažava njegove uspehe, čak i u trenutku kada je Nole osvojio rekordan 24. grend slem i vratio se na prvo mesto ATP liste na kojem će evidentno dugo ostati.

Slavni Nemac, koji je posle rastanka od Đokovića doživeo brodolom na svim poljima, pre svega finansijski bankrotirao i zbog toga čak završio u zatvoru, je stao na stranu Novakovog ljutog rivala iz Španije. Da je to uradio u slučaju Karlosa Alkaraza pa da ga čovek i razume, ali on je ispred Novaka stavio Rafaela Nadala koji propušta ovu sezonu zbog povrede. Međutim, Beker veruje da će se Bik sa Majorke vratiti u 2024. i čak ostajati trofeje na koje je oko bacio naš as.

- Nadal je idol svima. Milioni navijača širom sveta žele da ga vide nazad na teniskom terenu, a ne na konferenciji za novinare, gde izjavljuje da možda više neće moći ponovo da igra. Verujem da se nikada ne bi vratio ako ne vidi da ima šansu. Dakle, ne vraća se da igra prvo ili drugo kolo, već da osvaja turnire - rekao je Beker.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nadal sa trofejem omiljenog Rolan Garosa

On veruje da će Rafa sve snage okrenuti ka omiljenom Rolan Garosu, ali i Olimpijskim igrama koje su na istim terenima u Parizu.

- Njegov krajnji cilj će uvek biti Pariz, verovatno i Olimpijske igre, koje će se igrati na šljaci Rolan Garosa. Ali za to mu je potreban legendarni meč, a to može imati samo na turnirima - dodao je Beker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (5)

Loading
Sanja

17.09.2023 16:06

PIJANDURA , PROPAO A SE HVATA ZA SLAMCICU .

Matija

18.09.2023 15:01

Ja ne vidim gde to on u celom ovom tekstu ponižava Đokovića.

Pera

18.09.2023 18:51

I gde je tu ponizenje Djokovica , Beker izuzetno postuje Djokovica.

Lola

18.09.2023 21:31

E bas svako ostaje nacista jermrze srbe kao što i mi srbi mrzimo švabe, to je genocidan narod, koga briga sta bolesna pijandura prica