PLANETA U ŠOKU! Nadal se POKLONIO Đokoviću! Ove reči od Španca NIKO nije očekivao!

Autor:

Sport

12.09.2023

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skinuo je kapu pred najboljim u istoriji.

PLANETA U ŠOKU! Nadal se POKLONIO Đokoviću! Ove reči od Španca NIKO nije očekivao!

Foto: www.profimedia.rs

Ako je uoopšte i postojala sumnja, više je nema. Novak Đoković je odavno pretekao najljućeg rivala u istoriji tenisa Rafaela Nadala i potvrdio ciframa da je najbolji kojeg je "beli sport" ikada imao.

Pečat na blistave partije tokom godine, Srbin je udario u Njujorku osvojivši 24. grend slem u karijeri i dodatno pobegao "biku sa Majorke", čime je ujedno nastavio da ispisuje zlatno poglavlje koje će teško neko u budućnosti nadmašiti.

Pljušte čestitke i pohvale na račun srpskog asa, ređale su se odmah posle trijumfa nad Danilom Medvedevim u finalu, da bi kraju stigla i od direktne konkurencije. Status najvećeg svih vremena mu je priznao i dugogodišnji rival, Toni Nadal.

Foto: Tanjug/AP

 

- Novak Đoković je veliki šampion i biće veoma teško dostići ga, ne samo za mog bratanca, nego za bilo koga - rekao je Nadal senior.

Stric i bivši trener Rafe je naglasio da brojke dokazuju koliko Novak dominira nad ostalim rivalima.

- Veoma je teško odrediti ko je najbolji u istoriji, ali morate se odlučiti za Đokovića jer titule govore u njegovu korist. Iako lično mislim da je Rodžer Federer povremeno uspevao da igra tenis na višem nivou od Novaka, realnost je da u svetu sporta brojevi ne lažu, a oni govore da je Đoković bez dileme najbolji ikada - istakao je Toni Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading