DERBI KOJI SE SA NESTRPLJENJEM I ZBOG NJE OČEKUJE: Zelenooka brineta će biti tajni adut crno-belih! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

22.10.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na "čizmi" će večareas sve stati. Na programu je veliki derbi Serije A.

DERBI KOJI SE SA NESTRPLJENJEM I ZBOG NJE OČEKUJE: Zelenooka brineta će biti tajni adut crno-belih! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/printscreen/carolinastramare_

Sa velikim nestrpljenjem očekuje se večerašnji derbi susret Serije A u kojem će ekipa Milana dočekati torinski Juventus u susretu koji u mnogome može odrediti i dalju sudbinu borbe za "Skudeto".

"Roso-neri" su do ovog kola bili lideri italijanskog šampionata i ukoliko žele da zadrže navedenu poziciju, neophodno je da savladaju velikog rivala na svom stadionu.

Sa druge strane, torinska "Stara dama" želi trijumfom da napravi još jedan korak ka vrhu tabele i načini još jedan korak bliže klubovima iz "grada mode".

Navijači Juventusa se nadaju da će u večerašnjem susretu uz njihove ljubimce imati i prelepu Karolinu Stramare.

Dvadesetčetvorogodišnja voditeljka bila je 2019. godine izabrana za Mis Italije, a nakon prelaska Dušana Vlahovića u redove Juventusa pominjala se i kao nova devojka srpskog reprezentativca. I pored činjenice da se o navedenoj romansi naširoko pisalo, njihova veza nikada nije potvrđena, ali se očekuje da će Karolina večeras srcem ipak biti uz sastav iz Torina, na opšte oduševljenje muške populacije.

 

Karolina Stramare redovno na društvenoj mreži Instagram objavljuje svoje provokativne fotografije i ne čudi da njen profil na navedenoj društvenoj mreži prati više od pola miliona posetilaca širom sveta.

Kada je reč o samom susretu između Milana i Juventusa, on je na programu večeras od 20.45 časova na stadionu "San Siro" u Milanu.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading