SKANDAL U SUBOTICI: TUČA Duljaja i Meniga!

Autor:

Sport

20.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene na klupi crno-belih.

SKANDAL U SUBOTICI: TUČA Duljaja i Meniga!

Foto: star sport

Šta se dešava u Fudbalskom klubu Partizan!?

Iako su prvi na tabeli i igraju sjajno, tenzija je ogromna, a dokaz je i fizički obračun trenera Igora Duljaja sa Kvinsijem Menigom.

Menig je trebalo da uđe u igru uz Sameda Baždara u završnici meča u Subotici u kom je Partizan slavio 3:0, i dok je još utakmica trajala, pokoškao se sa sopstvenim trenerom, pa do promene nije ni došlo.

Republika

Foto: star sport

Menig i Duljaj

 

Nešto je rekao strategu Partizana, koji je poludeo i odgurnuo ga.

Nakon utakmice Duljaj je dao i emotivnu izjavu.

- Mnogo toga mi leži na srcu. Moram da kažem... PFK nije "pomozite fudbalskom klubu". Neka se ljuti ko god hoće, neka rade sa mnom šte god žele. Ovi momci treniraju, a ja razmišljam da li će nekoga da izbace iz stana, da li će da prime platu. A ja da im pričam da je zelena trava, plavo nebo, cveta cveće u proleće. Ovi momci su junaci. Ruka koja daje je uvek iznad ruke koja prima. Neka dođe ko god hoće, neka promene trenera, ali dajte ovim momcima da imaju uslove da prehrane sebe i svoje roditelje, jer dosta ljudi živi od toga. Meni je to na srcu, ja sam moram da kažem ovo, da im pričam bajke, to ne mogu. Neka bude sa mnom, šta god, bilo je 3:0. Ovi momci na tribini dolaze o svom trošku, odvajaju svoj džeparac. Ako ima neko neku ideju, neka kaže. Ja ne mogu više pred igračima da razmišljam da li je neko dobio kiriju, da li će da ih izbace iz stana, da li će imati detetu da kupi mleko - rekao je trener Partizana o situaciji u klubu.

Mnogo posla je pred čelnicima lidera MozzartBet Supelige Srbije, prvenstveno u sređivanju međuljudskih odnosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading