DA LI MOŽE MORBIDNIJE? Navijači "obesili" trenera zbog prelaska u redove rivalskog kluba! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.10.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva koreografija viđena je na norveškom stadionu.

DA LI MOŽE MORBIDNIJE? Navijači "obesili" trenera zbog prelaska u redove rivalskog kluba! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/Football Tweet

Fudbaleri Lilestroma u ovom momentu na tabeli elitnog ranga norveškog fudbala zauzimaju šestu poziciju na tabeli. Prethodnog vikenda savladali su na svom stadionu ekipu Valerenge rezultatom 2:0, ali su tokom meča domae pristalice istakle morbidan transparent.

Naime, nekadašnji trener Lilestroma, Geir Bake našao se na meti navijača koji su na centralnoj tribini istakli poruku nekadašnjem treneru na kojoj je obešen sa vrećom novca u rukama.

Navijači Lilestroma ne mogu da pređu preko činjenice da je Bake nakon tri godine rada u njihovom klubu preuzeo rivalsku ekipu Valerenge.

 

 

Trener Valerenge je navedeni transparent dočekao sa osmehom.

Treba napomenuti da je Bake pre tri sezone uveo Lilestrom u elitni rang norveškog fudbala, a prethodne sezone je sa ovom ekipom stigao do finala nacionalnog kupa.

Pedesetčetvorogodišnjem Bakeu je ovo drugi trenerski mandat u ekipi Valerenge. U periodu od 1999. godine do 2005. je radio kao pomoćni trener. Njegovoj novoj ekipi u aktuelnoj sezoni sledi grčevita borba za opstanak,  s obzirom da se u ovo momentu nalaze na 13. poziciji sa svega tri boda više u odnosu na Sandefjord koji se nalazi u zoni ispadanja.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading