POTPUNI HAOS: Neslavan kraj velikog atinskog derbija - gosti napustili teren! (FOTO)

Autor:

Sport

22.10.2023

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike tenzije u grčkom derbiju dovele su do prekida susreta.

POTPUNI HAOS: Neslavan kraj velikog atinskog derbija - gosti napustili teren! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Praznik grčkog fudbala pretvorio se u novi veliki skandal.

U okviru osme runde grčke Superlige na programu je bio veliki derbi između Olimpijakosa i Panatinaikosa na stadionu Karaiskakis.

Međutim, sportski praznik se pretvorio u još jednu bruku grčkog sporta, s obzirom da je meč prekinut u 53. minutu nakon što je fudbaler Panatinaikosa, španski internacionalac Huankar povređen petardom bačenom od strane pristalica crveno-belih.

Španac je ostao da leži na travi tokom zagrevanja, a kada su saigrači videli da neće moći da nastavi meč i da je holima hitne pomoći prevežen u najbližu zdravstvenu ustanovu, odluičili su da napuste teren što je dovelo do prekida susreta.

 

 

Takođe treba napomenuti da je susret obilovao grubostima, a na meti pogibeljnog starta našao se i srpski reprezentativac Filip Đuričić. Na njega je u fidnišu prvog poluvremena oštro startovao Andreas Ntoi, ali na sreću Đuričić ipak nije povređen.

Republika

Foto: Twitter.com/printscreen

Srpski reprezentativac Filip Đuričić je ipak izbegao težu povredu

 

Kada je reč o samom susretu, u momentu prekida, na semaforu je stajalo 1:1. Godit su poveli u 28. minutu preko Jorgosa Vagianidisa, da bi izjednačujući pogodak postigao Kamara na početku drugog perioda igre.

Ostaje da se vidi kako će grčki savez reagovati i regstrovati prekinuti susret.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading