LEPA LUKIĆ JOJ JE DALA SAVET ZLATA VREDAN: Cakana otkrila istinu o pevačkoj legendi! (VIDEO)

Autor: Republika/O. B., G. D.

Zabava

22.10.2023

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cakana pred sam koncert Lepe Lukić otkrila savet koji je dobila od nje!

LEPA LUKIĆ JOJ JE DALA SAVET ZLATA VREDAN: Cakana otkrila istinu o pevačkoj legendi! (VIDEO)

Foto: Republika

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić večeras je priredila noć za pamćenje, odnosno poslednji koncert u njenoj karijeri. U MTS dvorani već su počele da pristižu Lepine kolege i koleginice sa estrade. 

Portal Republika našao se na licu mesta i zabeležio čaroban trenutak kada je Lepa Lukić izašla pred punu dvoranu. Pre samog koncerta zatekli smo i pevačicu Dragicu Radosavljević Cakanu, koja je otkrila šta je naučila od Lepe Lukić:

Foto: Republika

Cakana na koncertu Lepe Lukić

 

- Imala je Lepa Lukić u Sava Centru koncert, ono što je najbitnije, to što je profesionalna uvek. Lepa je jedna i jedinstvena! Može se naveći kao ever grin. Prelepih trenutaka, ja sam radila u vreme kada sam počinjala... - rekla je Cakana, pa otkrila šta je naučila od Lepe:

- Može se reći stav. Ne bih da izigravam tinejdžerku, normalno je da mi ona bude parametar za muziku, s obzirom na to da se i ja bavim nekom drugom vrstom muzike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading