HITNO OGLAŠAVANJE LEPE LUKIĆ: Pevačica prekinula ćutnju nakon otkazivanja koncerta!

Autor: P. R.

Zabava

26.09.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se dešava sa solističkim nastupom nakon velike pauze!

HITNO OGLAŠAVANJE LEPE LUKIĆ: Pevačica prekinula ćutnju nakon otkazivanja koncerta!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Lepa Lukić

Kako smo već pisali, Lepa Lukić otkazala je solistički koncert u Beogradu zbog sutrašnjeg Dana žalosti i stravičnih dešvanja na Kosovu i Metohiji, a sada se ovim povodom i oglasila.

Naime, kraljica narodne muzike je otkrila da njena publika ne treba da se brine, te da će oni koji žele, moći da prisustvuju nastupu u drugom terminu.

- Država je odlučila da sutra bude Dan žalosti, pa smo u skladu s time i odložili koncert. Zbog tragičnih događaja na KiM i treba da se otkažu sve manifestacije... Nije situacija za slavlje - počela je Lepa i dodala:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Lepa Lukić koncert

- Čekam da mi organizatori jave kada će sala biti slobodna, pa ćemo tada organizovati novi koncert. Svi koji su kupili karte, moći će bez problema da ih zamene. Ja 3. oktobra idem u Kanadu, ali vratiću se čim bude prilika da se održi koncert - rekla je pevačica za Telegraf.

Podsećanja radi, Lepa Lukić je trebalo da nakon šest godina održi koncert u Beogradu, međutim, Vlada Republike Srbije je na vanrednoj sednici proglasila 27. septembar za Dan žalosti povodom tragičnih događaja na Kosovo i Metohiji.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Lepa Lukić koncert

Poštovani, obaveštemo vas da se zbog tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji, za sutra zakazan koncert Lepe Lukić u mts Dvorani otkazuje. Novi datum održavanja koncerta će blagovremeno biti saopšten - stoji u saopštenju koje je stiglo na adresu naše redakcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading