PEVAČICI PREMINULA BRATANICA, PA BRAT: Cakana otkazala VENČANJE u Gračanici zbog porodične TRAGEDIJE!

Autor:

Zabava

21.10.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica otvorila dušu o velikoj porodičnoj tragediji!

PEVAČICI PREMINULA BRATANICA, PA BRAT: Cakana otkazala VENČANJE u Gračanici zbog porodične TRAGEDIJE!

Foto: republika

Iako je već preko dvadeset godina u ljubavi sa izabranikom Nešom, pevačicu Dragicu Radosavljević Cakanu sprečile su porodične tragedije da se uda za njega. Još na početku venčali u opštini, planirali su crkveno venčanje, a do njega još uvek nije došlo zbog nepredviđenih životnih okolnosti.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Cakana i Neša

- Ja sam se venčala pre dvadeset godina, ali nisam crkveno i to je tako. Ta priča se vuče još od 2010. godine i izvlači se iz konteksta. Trebalo je da bude venčanje, ali tada se u mojoj porodici dogodilo par nekih tragedija, preminula mi je bratanica, posle toga brat, desile su se vrlo ružne stvari i mi smo to otkazali naravno – rekla je ona u emisiji "Grand Magazin".

Republika

Foto: Republika.rs

 

Cakana još uvek ne gubi nadu, pa tako kaže da će se uprkos svemu posle toliko godina Neši uskoro zavetovati na večnu ljubav i pred Bogom.

- Nisam želela i tome ni da razmišljam, to je trebalo da bude ipak porodično, da se venčamo u Gračanici, lepa priča. Nešto se strašno dešavalo u tom periodu, odlazili su moji najdraži. Moja kuma je poželela da mi to uradimo prošle godine i ja sam želela da to završim, međuti, opet se desilo nešto nepredviđeno, ne tako tragično. I tada smo odložili, ali sigurno će se to desiti uskoro – zaključila je Cakana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading