"PODVODIO JE PROSTITUTKE, A MINIMAKS MU JE BIO BLAGAJNIK" Bio je velika ZVEZDA, a sve pare je dao na LAKE ŽENE - kolege PLAĆALE da gledaju odnose!

Autor:

Zabava

21.10.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno otkriće u jutarnjem programu Jovane Jeremić!

"PODVODIO JE PROSTITUTKE, A MINIMAKS MU JE BIO BLAGAJNIK" Bio je velika ZVEZDA, a sve pare je dao na LAKE ŽENE - kolege PLAĆALE da gledaju odnose!

Foto: youtube/printscreen/RTV Pink/vladav123

Portal Republika je pre nekoliko dana otkrio da se jedna poznata voditeljka bavi najstarijim zanatom i da je objavljen njen cenovnik, o čemu se danas pričalo u emisiji "Novo vikend jutro", kod voditeljke Jovane Jeremić. Jovanini gosti bili su Branka Blek Rouz, Draško Aćimović, Braca Zdravković i Dejan Nestorović.

- Današnje starlete su se pre zvale k*rveštije. Da li si čula za Hašima Kučuka Hokija? To je druga najveća zvezda bivše Jugoslavije. Ima 11 dece, jedno mu se zove Tito. On je sve pare ostavio na prostitutke. Kad su bile turneje, on je uvek organizovao u restoranu po 3, 4 prostitutke, a pevači su gledali. Blagajnik je bio Minimaks, naplaćivao je zvezdama... Hoki je sve pare naplaćivao na lake žene - rekao je Draško Aćimović na samom početku.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Gosti u "Novom vikend jutru"

- Sećam se devedesetih godina, jedan momak je sa Ćentom držao diskoteku. Tu su gostovale sve zvezde, osim Arkanove žene, jer je bila Arkanova žena. 90% su bile ljubavnice tog Ćentinog druga, bio je policijac, mnogim pevačicama je plaćao prve albume, neke su postale velike zvezde, neke su udate za poznate ličnost. Voditeljke su uvek bile ciljana gurpa političara. Znam tri bivša predsednika koji su oženili voditeljke. Najveći predsednik devedesetih imao je prijateljicu, voditeljku RTS-a, to je javna tajna bila. Nekad i nemaju s*ks sa njima, ali vode te lepotice. Bitno je da budu viđeni - rekao je Braca Zdravković.

Republika

Foto: youtube/printscreen/vladav123

Hoki

- Suzana Mančić mi je pričala, da su ljudi njoj plaćali da samo ide na večeru sa njima - dodao je Aćimović.

- Zato ja nikad nisam prihvatala nikakve večere! Ja imam goste koji dolaze po 15, 20 godina u klub, nikada nisam kafu popila sa njima, nikada nisam prihvatala! Imala sam ponuda fanova, pa čak i dan-danas, iako sam žena u godinama. Pitaju me koliko košta ručak sa mnom. Da bih ja sa nekim izašla na ručak, moraš da me šarmiraš! - istakla je Branka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Gosti u "Novom vikend jutru"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading