LEPA LUKIĆ OKUPILA ESTRADU U CENTRU BEOGRADA: Kraljica narodne muzike napravila noć za pamćenje!

Autor:

Zabava

22.10.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić okupila je kolege sa estrade na koncertu o kom će se dugo pričati, a zauvek pamtiti.

LEPA LUKIĆ OKUPILA ESTRADU U CENTRU BEOGRADA: Kraljica narodne muzike napravila noć za pamćenje!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika.rs

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić večeras je priredila noć za pamćenje, odnosno poslednji koncert u njenoj karijeri. U MTS dvorani već su počele da pristižu Lepine kolege i koleginice sa estrade. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Lepa Lukić koncert u MTS dvorani

 

Koncert pod simobličnim nazivom „Lepini putići“, biće održan na mestu gde je Lukićeva gradila svoje početke višedecenijske karijere, nekadašnoj Dvorani Doma sindikata, a čuvenu pevačicu u izvođenju pratiće orkestar Miše Mijatovića.

Među prvima pojavila se pevačica Milena Plavšić, koja je dragoj koleginici Lepi donela čak i poklon. U pitanju je bila korpa sa Lepinim omiljenim cvećem. Odmah potom su stigli Kemiš i Zorica Brunclik, Ana Bekuta, kao i mnogi fanovi iz Makedonije, koji su putovali čak 10 sati da bi stigli na koncert svoje miljenice. 

Kako je i sama emotivno vezana za prostor bivše Dvorane Doma sindikata, poznata pevačica, uoči beogradskog nastupa ranije je poručila: "Ovde sam dobila mnogo nagrada i zato završni koncert želim da napravim na ovom mestu. Želim da se odužim beogradskoj publici, koja to zaslužuje“.


Kako dodaje „publiku na koncertu očekuju i eminentni gosti iznenađenja, ali će njihova imena ostati tajna do  koncerta“.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading