Sofrina magija u Moravsko predvečerje u srcu Beograda

Autor:

Zabava

29.09.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MTS Dvorana bila je pretesna da primi sve poklonike muzike!

Sofrina magija u Moravsko predvečerje u srcu Beograda

Foto: Bojan Stevanović

MTS Dvorana bila je pretesna da primi sve poklonike muzike, koju je za zivota stvarao Obren Pjevovic, a koje su u pratnji maestralnog Aleksandra Sofronijevica otpevali Ana Bekute, Snezana Đurisic, Jelene Brocic, Jasna Kocijasevic, Miroslav Ilic, Radisa Urosevic, Dejan Tejovc, Sandra Mladenovic,  Snezana Kopunovic, Aleksandar Tirnanic i Dejan Đekic!

Okupljeni u dvorani u srcu Beograda nisu ni pokusavali da sakriju odusevljenje koncertom, koji im je, kako tvrde svi koji su napustili MTS Dvoranu, razgalio srce i dusu.

 


Legendarna Lepa Lukic bila je jedna od privilegovanih koji su uspeli da nabave ulaznicu za ovaj muzicki spektakl, kao i Dragana Katic, Nikola Selakovic, Dragan Sutanovac, Misa Mijatovic i mnogi mnogi drugi.

Inace,  voditelj programa bio je Vesko Kamidzorac, dok je rediteljsku palicu drzao Vesko Grozdanic, koji su, nas kao i svi ucesnici podifli lestvicu vise kada je rec o koncertima ovakvog tipa!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading