VELIKANI I UMETNICI SE SJATILI NA NOVO GROBLJE: Ispraćaj Jagoša Markovića tera suze na oči, glumci ZAVIJENI U CRNO (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

27.09.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je sve došao da isprati Jagoša Markovića na večni počinak!

Slavni reditelj Jagoš Marković, koji je iznenada preminuo u 58. godini života, biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu, a veliki broj velikana našeg glumišta pristiže kako bi mu odali počast i uputili poslednje zbogom.

Među prvima su pristgili Gordan KičićRadmila Živković sa po jednom simboličnom, belom ružom, Vojin Ćetković, Andrija MiloševićNataša Ninković, Dragan Bjelogrlić sa sinom, Vesna TrivalićNebojša Ilić, Svetislav Bule Goncić, Svetozar Cvetković, Ana Bekuta sa unukom, Sloboda Mićalović, Nenad Jezdić, Milena Radulović, Nela Mihajlović, Marko Janketić, Biljana Srbljanović, Jug Radivojević, kao i mnogi drugi...

Opelo počinje u 14 časova, dok će sahrana biti održana pola sata kasnije u Aleji zaslužnih građana. Komemoracija je bila u11 sati u Narodnom pozorištu u Beogradu, gde se se od njega oprostiti brojni umetnici, ali bivše supruge, Vanju Milačić i Aleksandra Glovacki, kao i ćerke Marija i Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading