POSLUŠAJTE RAZGOVOR MAJE I CARA: Sve izašlo javno, pravio joj scene dok TRUDNA Aleks sedi kući! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat paklenog trougla na društvenim mrežama ne prestaje!

POSLUŠAJTE RAZGOVOR MAJE I CARA: Sve izašlo javno, pravio joj scene dok TRUDNA Aleks sedi kući! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka i starleta Maja Marinković danas je odlučila da raskrinka Filipa Cara i javno obelodani kako su njih dvoje sve vreme u kontaktu, dok je on govorio da je u srećnoj ljubavi sa Aleksandrom Nikolić, koju je verio tokom rijalitija "Zadruga 6"

Danas je odjeknula vest da je Aleks u drugom stanju, kako prenosi Pink.rs, nakon čega je Maja odlučila da razotkrije šta joj je sve Car radio iza leđa i kako je varao svoju verenicu. 

Car i Aleks su se uz jednu obavu oglasilina društvenim mrežama, Filip direktno, a pobednica "Zadruge" indirektno, tako što je podelila video snimak Morgan Firmena. 

Republika

Foto: ATA Images, PINK

Filip Car, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić

Nakon toga usledilo je novo oglašavanje Maje Marinković, koja je Caru jasno dala do znanja da će nastaviti da iznosi nove detalje, ako kako ona kaže nastavi da laže. 

- Ja vidim da nekima nije dovoljno? Nema problema... Za svaku sledeću laž ide nastavak. Neigrajte se sa vatrom, možete da se opečete. Priče su vam smešne, ja baratam isključivo argumentima i istinom - poručila je Maja putem storija na svom profilu na druptvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: instagram.com

Maja Marinković Instagram

Nakon toga Maja je obavila razgovor sa Carem koji možete pogledati na početku teksta. 

- Tražite snimak "gospodine" haha izvolite. Toliko o tome, o njegovoj ljubomori, posesivnosti, priznavanjem prevare za njegov rođendan, i tako dalje. Ne zaboravi Maja istina - napsiala je ona, a na razgovoru se čuje kako je Car ispituje za ljubavne partnere, a ona govori:

- Rekla sam da imam jednog frajera, da nema potrebu da pričamo na tu temu. Kačiš patetične pesme, zoveš me, dok si posle u hotelu sa nekom k*rvom. Praviš problem jer se nisam javila, a ja sa tobom nisam u vezi. Žurka je bila privatnog tipa - govorila je ona. 

Podsećamo, danas se oglasio Car putem svog profila na Instagramu i poručio da Maja ne priča istinu jer nema audio i video dokaze. 

- Nakon naslova o Aleksandrinom trudnoći kao metak dolazi ko drugi nego naša noćna mora. Čekamo još neke da se jave pa onda slobodno uđite u Elitu i pričate o nama, samo molim vas neka se neko javi bar sa audi-snimcima, pričanja sa mnom. Poruke su za p*čke. Idem još malo da odpsavam, pa kad se vratim nadam se da će napaćena duša naći pošto smo se čuli, viđali šta god jedan onako validan snimak audio i video. Stvarno me sramota kome dajem na značaju - napisao je Car putem društvene mreže Instagram

Republika

Foto: ATA Images

Filip Car i Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading