JA SAM STARI GREŠNIK: Oglasila se Aleks posle raskida sa Carem, progovorila o KAJANJU!

Autor:

Zabava

24.09.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica šeste sezone Zadruge uputila brutalnu poruku.

JA SAM STARI GREŠNIK: Oglasila se Aleks posle raskida sa Carem, progovorila o KAJANJU!

Foto: ST/Nikola Mutić

Nakon saznanja Republike da su Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli, starleta se oglasila i potvrdila naša pisanja, te na Instagramu objasnila svojim pratiocima zbog čega je došlo do pucanja. Kako je Republika prvo objavila da je Car uhvaćen sa misterioznom starijom ženom, Aleks je samo nekoliko minuta nakon naše vesti priznala da je raskinula. 

Bivši zadrugar održao je "lajv" na društvenoj mreži TikTok, gde je govorio o raskidu sa Aleksandrom. Kako je istakao, Aleks nije bila spremna na zajednički život, a ponovio je i da je nije prevario, već da je došlo do razilaženja zbog različitih razmišljanja, kao i da se nisu svađali. Njih dvoje su rekli svojim pratiocima da će na neko vreme da se povuku sa društvenim mreža, a nakon par dana ponovo su postali aktivni i redovno kačili razne objave. 

Republika

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Aleks Nikolić i Filip Car raskid

Pobednica šeste sezone "Zadruge" oglasila se putem svog storija na društvenoj mreži Instagram, tako što je podelila snimak na kojem se govori o kajanju, a u rečima se po svemu sudeći pronašla, pa je želela svojim pratiocima da to stavi do znanja. 

Da li se kajete zbog nečega? Ne, nemamo vremena za kajanje. Idemo dalje, jer prihvatamo sebe onakve kakvi jesmo, a ne za ono što mislimo da treba da budemo. Prihvatio sam sebe onakvim kakav jesam, a ne kakav mislim da treba da budem, jer je to laž. Ja sam stari grešnik. Uradio sam neke loše stvari. Dakle, samo treba sebi da kažete idemo dalje - glasile su reči čuvenog glumca Entoni Hopkinsa koje je ona podelila.

Republika

Foto: instagram.com

Aleks Nikolić se oglasila putem storija na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading