ĆERKE JAGOŠA MARKOVIĆA RONE SUZE: Potresne scene na komemoraciji slavnog reditelja, porodica nema od bola (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

27.09.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne scene na komemoraciji slavnog reditelja, porodica nema od bola!

ĆERKE JAGOŠA MARKOVIĆA RONE SUZE: Potresne scene na komemoraciji slavnog reditelja, porodica nema od bola (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Кomemoracija povodom smrti legendarnog reditelja Jagoša Markovića, održava se danas, 27. septembra, u 11 časova na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu, a velikani sprskog glumišta okupili su se kako bi mu odali počast, a među prvima pojavile se i njegova porodica.

Naime, prijatelji i kolege prilazili su Markovićevim ćerkama i supruzi, kako bi im iskazali saučešće, a one su nemo i sa suzama na licima dočekivali brojne velikane našeg glumišta.

O Markovićevom privatnom životu malo se zna, a njegova prva supruga Aleksandra Glovacki, inače pozorišna kritičarka, dramaturškinja i urednica u redakciji kulture Radio Beograda 2, rodila mu je dvoje dece. Iza sebe je ostavio ćerke Mariju i Teodoru. Starija je poput oca cenjena u ovim krugovima i uspešna je kostimografkinja, a mlađa je završila psihologiju.

Inače, među prvima pojavio se Jagošev kolega i veliki prijatelj, reditelj Jug Radivojević, koji je u Narodno pozorište pristigao u pratnji supruge, glumice Milene Vasić, kojima su se ubrzo pridružili Dragan Bijelogrlić, Svetlana Ceca Bojković, Milan Caci Mihailović, Dejan Lutkić, Ivan Jevtović, Lena Bogdanović, Mira Adanja Polak, Nebojša Ilić...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading