LJILJANA SMAJLOVIĆ PODSETILA NA ODUŠEVLJENJE OPOZICIJE ALJBINOM KURTIJEM: "Pozdravljali su ga kao osveženje na političkoj sceni"

Autor:

Vesti

27.09.2023

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je rekla kako je Srbija sa Kurtijem imala "najgore iskustvo i to među svim komandantima UČK", a deo opozicije ga je i pored toga kovao u zvezde

LJILJANA SMAJLOVIĆ PODSETILA NA ODUŠEVLJENJE OPOZICIJE ALJBINOM KURTIJEM: "Pozdravljali su ga kao osveženje na političkoj sceni"

Foto: Profimedia

Nakon sukoba u Banjskoj na Kosovu i Metohiji, deo opozicije se digao kako bi iskoristio priliku i napao državni vrh Srbije. Zaboravili su da su upravo odgovornog za sukob kod manastira, Aljbina Kurtija, nedavno upravo oni kovali u zvezde.

Na to ih je podsetila Ljiljana Smajlović gostujući na RTS-u, gde je rekla kako je Srbija sa Kurtijem imala "najgore iskustvo i to među svim komandantima UČK".

 

 

- On je ovde pozdravljan kao "dašak svežeg vazduha, nova generacija političara, najprincipijelniji od političara sa kojim možemo da krenemo u nove odnose jer nema krvave ruke..."? On, čovek koji je bio portparol mnogo radikalnijeg lidera od Rugove a verovatno i od Tačija - rekla je Smajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (35)

Loading
Srđa

27.09.2023 11:29

Opozicija je hvalila Kurtija kao mudrog političara.

Marko

27.09.2023 11:35

Jako mi je strašno da neko, kome je otadžbina Srbija, može da hvali Kurtija.

Vida

27.09.2023 11:36

Ljiljana Smajlović ističe značaj iskrenosti i otvorenog dijaloga u trenutku kada se razgovara o pomirenju.

Vida

27.09.2023 11:36

Osvrće se na političku istoriju Aljbina Kurtija, odnosno njegovu ulogu kao portparola lidera sa radikalnijim stavovima.