ALBANSKI TERORISTI UBILI OCA DVOJE DECE, MEDICINSKOG RADNIKA! Igor je jedan od stradalih Srba u Banjskoj (FOTO)

Autor:

Vesti

25.09.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor je bio otac dvoje dece, a radio je kao vozač saniteta u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica.

ALBANSKI TERORISTI UBILI OCA DVOJE DECE, MEDICINSKOG RADNIKA! Igor je jedan od stradalih Srba u Banjskoj (FOTO)

Foto: Novosti

U vatrenom obračunu sa tzv. kosovskom policijom u Banjskoj stradala su trojica Srba među kojima je i Igor Milenković.

Kako "Novosti" saznaju, Igor Milenković (50) je otac dvoje dece, a radio je kao vozač saniteta u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica.

Prema poslednjim nezvaničnim izveštajima broj ubijenih Srba je četiri. U obračunu sa takozvanom kosovskom policijom u Banjskoj stradali su I. M. i B M. iz Leposavića, kao i S. N. iz Zvečana i njihovi idenstiteti su otkriveni.

O ostalima se za sada čeka policija sa novim saznanjima.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Nešto ranije danas pojavila se i vest da je među ubijenim Srbima mladić Stefan (31) poreklom iz Zvečana, kako su meštani otkrili, uzoran i fino vaspitan za koga kažu da imaju samo reči hvale. 

Od mladića se na mrežama opraštaju njegovi prijatelji.

Nekadašnji pobednik plivanja za Časni Krst i po pričama meštana izuzetan momak, juče je hrabro stao u odbranu svog i našeg Kosmeta - navodi se na mrežama uz objavu o Stefanovoj smrti!

Podsetimo, u noći između subote i nedelje pripadnici KPS pokušali su da uklone barikade koje je na ulazu u Banjsku postavila grupa naoružanih Srba.

Tom prilikom došlo je do razmene vatre i ubijen je albanski policajac. Nakon toga usledila je višesatna pucnjava tokom koje su stradali i srpski mladići.

U jutarnjim časovima u nedelju, prelazi Jarinje i Brnjak su zatvoreni dok pucnjava i okršaj i dalje traju, dok su oko 10 časova Albanci saopštili da su četiri srpska grada zone terorističke operacije.

Uhapšenima prete visoke kazne

Takozvano specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je šest osoba privedeno zbog napada na kosovsku policiju, oni su u osumnjičeni za više krivičnih dela nakon napada u selu Banjska, a jedan od njih i za terorizam.

Privedenima je određeno zadržavanje do 48 sati, saopštilo je tužilaštvo, a prenosi Koha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Milovan

25.09.2023 18:58

Neka mu je laka zemlja.