ORION TELEKOM OSVOJIO SPECIJALNU NAGRADU ZA TEHNOLOŠKI DOPRINOS DRUŠTVU

Autor:

Vesti

25.09.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orion telekom je prvi domaći provajder koji je prepoznao optički pristup Internetu kao ključni adut tržišne utakmice.

ORION TELEKOM OSVOJIO SPECIJALNU NAGRADU ZA TEHNOLOŠKI DOPRINOS DRUŠTVU

Foto: Orion telekom

Na desetoj Regionalnoj konferenciji o trendovima u telekomunikacijama i medijima DIGITAL 2023, kompanija Orion telekom osvojila je Specijalnu nagradu za tehnološki doprinos društvu za projekat - 10 Gigabitna XGS-PON mreža!

Ova nagrada, predstavlja vrhunsko priznanje za znanje i rad inženjera Orion telekoma koje je uloženo u stvaranje jedne od najnaprednijih i najbržih Internet mreža u Srbiji. Ovo je ne samo priznanje za dosadašnji rad, već i podsticaj timu Orion telekoma za dalje inovacije i kreiranje savremenih servisa kako bi omogućili najbolje korisničko iskustvo. Orion telekom se ovim projektom istakao po svojoj tehničkoj izvrsnosti i naprednim mrežnim rešenjima i ujedno postavio nove standarde za brzinu i pouzdanost u pružanju usluga Internet konekcije.

Orion telekom je prvi domaći provajder koji je prepoznao optički pristup Internetu kao ključni adut tržišne utakmice, pa je još 2015. godine ponudio ovaj servis ne samo firmama, već i rezidencijalnim korisnicima. Početkom 2020. godine, sa ciljem da unapredi tehnologiju i obezbedi brzinu i kvalitet za servise koji tek dolaze, započinje implementaciju nove XGS-PON tehnologije povezivanjem prvih korisnika, a danas je ponosno jedina kompanija koja svojim korisnicima pruža Internet pakete kosmičkih brzina do čak 10 gigabita u sekundi.

Direktor za planiranje i razvoj mreže i servisa, gospodin Vladan Tasić je, nakon preuzimanja nagrade, istakao: "Izuzetno sam ponosan na ceo Orion telekom tim, i mogu reći da ćemo se lako navići na dobijanje ovakvih prestižnih nagrada. Završetkom ovog projekta pomerili smo granice na tržištu i obezbedili našim korisnicima da nesmetano koriste apsolutno sve napredne digitalne servise. Ovo nam je motivacija za dalji rad i bićemo spremni da ovakvo priznanje opravdamo i sledeće godine."

Kompanija Orion telekom se zahvaljuje svim partnerima, korisnicima i zaposlenima na podršci i doprinosu koji su omogućili ostvarivanje ovog izuzetnog uspeha i naglašava da nastavlja sa stvaranjem bolje i brže povezanog digitalnog sveta za sve!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading