SKLONITE SE SA REKA! Rečna policija uputila apel zbog najavljenog nevremena u Srbiji!

Autor:

Vesti

23.09.2023

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova objavili su snimak na kojem se vidi da rečna policija pod rotacijom patrolira rekama i upozorava građane na predstojeće nevreme i nemirne reke.

SKLONITE SE SA REKA! Rečna policija uputila apel zbog najavljenog nevremena u Srbiji!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zbog predstojećeg nevremena MUP Srbije na svom instagram profilu uputio apel učesnicima rečnog saobraćaja da se sklone sa reka.

 

 

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova objavili su snimak na kojem se vidi da rečna policija pod rotacijom patrolira rekama i upozorava građane na predstojeće nevreme i nemirne reke.

- Imajući u vidu predstojeće nevreme, pripadnici rečne policije upozoravaju učesnike rečnog saobraćaja da se sklone sa reka. Bezbednost na prvom mestu - navodi se na instagram profilu "mupsrbije".

Meteorolozi su ranije najavili da se u prestonici sutra, prema vremenskoj prognozi, očekuje naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Takođe će pasti temperatura i duvaće pojačan severozapadni vetar večeras i tokom noći ka nedelji.

Vetar će se intenzivirati u nedelju pa se, kako piše u upozorenju, očekuju kratkotrajne vremenske nepogode sa obilnim padavinama od 30 do 60 mm za 24 časa, lokalno i više.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading