USRED JAKOG PLJUSKA IZAŠLA JE NA ULICU I URADILA NEŠTO LEPO: Novosađanki je parkirani automobil privukao pažnju, njen gest oduševio je mnoge! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.09.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svaka čast!", "Bravo za gest, devojko!", "Konačno neka lepa vest", "Poštovanje!", samo su neki od komentara oduševljenja ispod objave na Instagram stranici "192_rs"

USRED JAKOG PLJUSKA IZAŠLA JE NA ULICU I URADILA NEŠTO LEPO: Novosađanki je parkirani automobil privukao pažnju, njen gest oduševio je mnoge! (FOTO)

Foto: shutterstock

Na automobilu ostao otvoren panorama krov

Tokom nevremena koje je danas pogodilo Banat i Bačku u Novom Sadu je zabeležen i lep gest, za koji je zaslužna jedna devojka.

Kako se vidi na fotografiji koju je podelila Instagram stranica "192_rs", ona je usled nevremena odlučila je da pomogne sugrađanki, kojoj je ostao otvoren panorama krov na automobilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Donela je najlon i pokrila automobil kako ne bi pokisao, a njen potez oduševio je mnoge.

"Svaka čast!", "Bravo za gest, devojko!", "Bravo ko god da je", "Konačno neka lepa vest", "Poštovanje!", samo su neki od komentara oduševljenja ispod objave.

Danas je u toku dana nevreme pogodilo Novi Sad, Vrbas, Zrenjanin, Šid, gde je 11.000 domaćinstava ostalo bez struje. Vetar je čupao stabla i strujne kablove i u Smederevu.

Bonus video: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading