PUNIM GASOM DO VRHA TABELE: Na krilima nekadašnje nade Partizana "kamiondžije" slavile u velikom derbiju i trasirale put ka šampionskom peharu - FAP JE NOVI LIDER!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.09.2023

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi kola i jedan od najznačajnijih mečeva kompletnog šampionata, pripao je zasluženo domaćem sastavu...

PUNIM GASOM DO VRHA TABELE: Na krilima nekadašnje nade Partizana "kamiondžije" slavile u velikom derbiju i trasirale put ka šampionskom peharu - FAP JE NOVI LIDER!

Foto: FK FAP Priboj

U okviru 6. kola Srpske lige Zapad u gradu na obalama Lima odigran je veliki derbi u kojem je domaći pribojski FAP dočekao jednog od glavnih pretendenata na šampionsku titulu, ekipu Loznice.

Prema očekivanju, veliki broj ljubitelja fudbala okupio se na Gradskom stadionu u Priboju, a po isteku 90 minuta igre zadovoljni su napustili stadion, s obzirom da su njihovi ljubimci ostvarili zaslužen trijumf kojim su barem na četiri dana preuzeli lidersku poziciju na tabeli zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

Bodove poipularnim "kamiondžijama" doneo je Miroslav Marković koji je mrežu Lozničana tresao u 45. i 58. minutu susreta.

Foto: FK FAP Priboj

"Kamiondžije" preskočile veliku prepreku u borbi za titulu

 

- Srpska liga Zapad, 6. kolo:

FAP (Priboj) - Loznica (Loznica) 2:0 (1:0)

Strelac: M. Marković u 45. i 58. minutu

Stadion: Gradski stadion u Priboju

Narednog vikenda ekipa FAP-a gostuje u Tutinu, a već sada se polako podiže atmosfera u Priboju, s obzirom da će se 7. oktobra na obalama Lima odigrati veliki derbi između FAP-a i čačanskog Borca 1926 i upravo navedeni susret može biti i ključan u borbi za plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading