OVO JE STEFAN (31) KOG SU UBILI KURTIJEVI SPECIJALCI KOD BANJSKE! Plivao za Časni krst, "hrabro stao u odbranu svog i našeg Kosmeta"

Autor:

Vesti

25.09.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po pričama meštana bio je izuzetan momak.

OVO JE STEFAN (31) KOG SU UBILI KURTIJEVI SPECIJALCI KOD BANJSKE! Plivao za Časni krst, "hrabro stao u odbranu svog i našeg Kosmeta"

Foto: TANJUG/STR

Jedan od Srba koji su nastradali u okršaju kod Banjske na Kosovu i Metohiji jeste i Stefan N. (31) iz Zvečana!

- Nekadašnji pobednik plivanja za Časni Krst i po pričama meštana izuzetan momak, juče je hrabro stao u odbranu svog i našeg Kosmeta - navodi se na mrežama uz objavu o Stefanovoj smrti!

Foto: Printscreen

 

 

Podsetimo, Specijalno tužilaštvo u Prištini potvrdilo je da je danas pronađeno još jedno telo u reonu Banjske i to na oko 1,5 kilometar od mesta gde je došlo do sukoba Srba i Kurtijeve policije. 

Prema poslednjim nezvaničnim izveštajima broj ubijenih Srba je četiri. U obračunu sa takozvanom kosovskom policijom u Banjskoj stradali su I. M. i B M. iz Leposavića, kao i S. N. iz Zvečana i njihovi idenstiteti su otkriveni. O ostalima se za sada čeka policija sa novim saznanjima.

Foto: Tanjug

 

Dok se čeka zvanično saopštenje policije, od mladića se na mrežama opraštaju njegovi prijatelji.

- Hvala ti junače. Bog ti dao Carstvo Nebesko. Iskreno saučešće porodici - navodi se u jednoj poruci, prenosi Instagram stranica "bunt_cg".

 

Uhapšenima prete visoke kazne

Takozvano specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je šest osoba privedeno zbog napada na kosovsku policiju, oni su u osumnjičeni za više krivičnih dela nakon napada u selu Banjska, a jedan od njih i za terorizam.

Privedenima je određeno zadržavanje do 48 sati, saopštilo je tužilaštvo, a prenosi Koha.

U noći između subote i nedelje, oko 2.46 grupa Srba postavila je dva kamiona kao barikade u Banjskoj. Zatim dolazi kosovska policija da to ukloni, nakon čega dolazi do sukoba i tada je nastradao policajac, a drugi je ranjen.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

U jutarnjim časovima u nedelju, prelazi Jarinje i Brnjak su zatvoreni dok pucnjava i okršaj i dalje traju, dok su oko 10 časova Albanci saopštili da su četiri srpska grada zone terorističke operacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (5)

Loading
Гм

25.09.2023 16:42

Све ћемо им ово вратити са каматом

On

25.09.2023 17:24

@Гм - Kada?

NADJA

25.09.2023 17:48

@On - VRLO BRZO

Željko

25.09.2023 17:16

Prikažite lica naših Obilića, šta se više stidite i od čega? Oni su oličenje hrabrosti i junaštva jer su stali u odbranu svoje dece, roditelja, rodbine i komšija. Zato dajte slike da ih vidimo i sačuvamo od nezaborava.