ZA GINISA! Fudbaler izveo NAJDUŽI penal na svetu! Pošteno IZMORIO golmana, pa ostavio sve u ČUDU! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.09.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako nešto nikad nismo videli.

ZA GINISA! Fudbaler izveo NAJDUŽI penal na svetu! Pošteno IZMORIO golmana, pa ostavio sve u ČUDU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Svačeg smo se nagledali u fudbalu, ali primer izvođenja penala koji stiže iz Senegala konkurisaće za Ginisovu knjigu rekorda.

Još uvek nije poznato o kojim se klubovima radi, kao ni momak koji se usudio da na nestvaran način izvede najstrožu kaznu, međutim, njegov potez ekspresno je obišao celu planetu i proširio se po društvenim mrežama.

On je, naime, izveo bez konkurencije najduži jedanaesterac u istoriji "najvažnije sporedne stvari na svetu", pošto je anonimnom izvođaču trebalo gotovo pun minut (45 sekundi) i da napravi preko 80 koraka, kako bi izveo udarac s "bele tačke".

Niko nije naslućivao takav epilog, budući da je fudbaler samo stavio loptu na 11 metara i napravio trzaj. Međutim, kada su svi na terenu mislili da će da šutira, on je šokirao sve na stadionu.

Junak ove priče se okrenuo ka centru igrališta i počeo da korača prema sredini terena. Išao je postepeno, korak po korak, i tako više od 80 puta.

Uspeo je, međutim, posle 45 sekundi da efektno zatrese mrežu i čuvenom panenkom nadmudri protivničkog golmana koji se, priznaćete, umorio od ovolikog čekanja da se penal izvede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading