NAJNOVIJE INFORMACIJE! Oglasila se Nica zbog SPASAVANJA fudbalera koji je hteo da se UBIJE!

Autor:

Sport

29.09.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksis Beka Beka je želeo da skoči s vijadukta.

NAJNOVIJE INFORMACIJE! Oglasila se Nica zbog SPASAVANJA fudbalera koji je hteo da se UBIJE!

Foto: Tanjug /AP

Sportska vest dana došla je danas iz Francuske, kada je fudbaler Nice Aleksis Beka Beka želeo da skoči sa vijadukta Manjan visokog 110 metara, jer ga je ostavila devojka.

Međutim, na njegovu sreću, ali i okupljenih koji su pratili neprijatnu situaciju, ova horor scena završila se bez stravičnih posldica.

Podsetimo, Beka Beka se već nalazio na ogradi sa spoljne strane, kad je bio spreman da skoči i oduzme život sebi. Ipak, brzom akcijom spašavanja sve je proteklo uspešno, pošto su spasioci uspeli da ga osujete u toj nameri.

Republika

Foto: printscreen

Beka Beka je hteo s ovog vijadukta da izvrši samoubistvo

Na lice mesta su stigli profesionalni preogvarači, dok je i Nica poslala psihologa kako bi mu pomogao da odustane od zle namere. Aleksis je na kraju spušten na sigurno mesto, dok je posle nemilog incidenta oglasila i Nica, za koju ovaj fudbaler nastupa.

- Svima nam je laknulo što se sve završilo dobro po Aleksisa danas. On je na sigurnom i zbrinut je. Nastavićemo da poštujemo lekarsku privatnost i to isto tražimo od svih - da poštujete prava na privatnost našeg fudbalera. Ovde smo da mu pomognemo, svi u klubu - rekao je predsednik Nice Žan-Pjera Rivera.

Treba reći da je Beka Beka prošao sve mlađe selekcije Francuske, a može da se pohvali kako je bio deo nacionalnog tima koji je učestvovao na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading