KAKVA ČAST! Bivši kapiten Zvezde postao trener SLAVNOG kluba!

Autor:

Sport

29.09.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohvalio se na društvenim mrežama.

KAKVA ČAST! Bivši kapiten Zvezde postao trener SLAVNOG kluba!

Foto: Starsport

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Mičel Donald odlučio je da se posveti trenerskom poslu, a prvi posao će imati u svojoj domovini.

Holanđanin je 2015. godine stigao na Marakanu iz ruske Mordovije i odmah se ustalio u prvom timu. Osvojio je srca navijača srpskog šampiona i ekspresno postao jedan od najstandardnijih igrača u naredne tri godine, dok je radom na treninzima i partijama na utakmicama stekao i status kapitena.

Sa stadiona "Rajko Mitić", deceniju kasnije otisnuo se u turski Erzurum gde nije imao uspeha, pa je karijeru pokušao da oživi u Grafičaru, da bi nakon toga odlučio da "okači kopačke o klin" i posveti se trenerskom poslu. Ni manje, ni više, nego u holandskom velikanu PSV Ajndhovenu. 

 

 

Mičel Donald je imenovan za trenera mlađih kategorija "filipsovaca", što je i sam potvrdio na društvenim mrežama, naglasivši da mu predstoji "nova avantura".

Ono što je poseban kuriozitet je činjenica da je Holanđanin u mlađim kategorijama bio član Ajaksa, međutim, nije se premišljao da li da prihvati poziv PSV Ajndhoven, koji je veliki rival "kopljanika" iz Amsterdama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading