OVO JE VREME PAKLENIH VOZAČA! Mitrović jurio ulicama Rijada, PROŠAO KROZ CRVENO i navukao sebi policiju na vrat?

Autor:

Sport

29.09.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijače traže kaznu!

OVO JE VREME PAKLENIH VOZAČA! Mitrović jurio ulicama Rijada, PROŠAO KROZ CRVENO i navukao sebi policiju na vrat?

Foto: twiter.com/Fabrizio Romano

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović blista na terenu u dresu Al Hilala. Za kratko vreme srpski napadač postao je miljenik navijača u Saudijskoj Arabiji, ali bi zbog brze vožnje i nepoštovanja saobraćajnih propisa mogao sebi da navuče policiju za vrat i plati žestoku kaznu.

Naime, na društvenim mrežama kruži video-snimak na kojem, navodno, Aleksandar Mitrović u crnom džipu jurca ulicama Rijada. Da stvar bude još gora, njega je anonimni autor snimio kako prolazi na crveno svetlo na semaforu.

 

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=SAUDIJSKA+ARABIJA

 

- Kruži snimak automobila na semaforu u Rijadu, a oni koji ga dele kažu da je automobil vozio fudbaler Mitrović - napisao je u komentarima jedan od navijača, dok drugi traži kaznu za Srbina:

- Mitrović prelazi na crveno, Liga mora da reaguje i da se zakon primeni na njemu. Nadamo se da će ovo prestati i da će biti primer drugima.

Aleksandar Mitrović stigao je u avgustu tekuće godine i potpisao ugovor sa Al Hilalom do 2026. Transfer iz Fulama koštao je saudijskog velikana 52 miliona evra. I, čini se da im se velika investicija isplaćuje. Najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije dosad je odigrao pet mečeva za Al Hilal i postigao isto toliko godina, dok je upisao i jednu asistenciju. Nalazi se u vrhu liste strelaca, a ispred njega je samo legendarni Kristijano Ronaldo iz Al Nasra.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading