PEJOVIĆ NIJE ŠTEDEO, NASLEDNICI ISPUNIO SVE ŽELJE: Aco za ćerkino punoletstvo iskeširao 100.000 evra!

Autor:

Zabava

13.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač u luksuznom beogradskom hotelu ugostio brojne poznate ličnosti s domaće javne scene. Pobrinuo se za svaki detalj u nameri da svojoj mezimici 18. rođendan učini nezaboravnim.

PEJOVIĆ NIJE ŠTEDEO, NASLEDNICI ISPUNIO SVE ŽELJE: Aco za ćerkino punoletstvo iskeširao 100.000 evra!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Popularni folker Aco Pejović proslavio je punoletstvo najmlađoj ćerki Ivi u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, a za to zadovoljstvo iskeširao je oko 100.000 evra.

 

Pevač je gala slavlje organizovao brinući o svakom detalju, u nameri da svojoj mezimici ispuni svaku želju za njen 18. rođendan. Naime, ponosni otac okupio je brojne poznate zvanice, među kojima je, osim njegovih kolega, bilo dosta poznatih i iz drugih sfera javnog života, pa je Aco želeo da sve bude na nivou i za to nije žalio para.

- Ponosan sam na način na koji sam gradio svoj put. Ne samo kada govorim o karijeri već o životu uopšte. Nije uvek bilo lako, ali važno je da sam uvek bio srećan. Biljana i ja smo se mladi venčali, zaista je bilo momenata kada nam je oboma bilo teško, ali uvek smo znali da nismo pogrešili kada smo započeli zajednički život. I evo nas danas tu gde jesmo, srećni i zadovoljni. Bogu hvala na tome - rekao je Pejović u jednom od brojnih intervjua u kojima uvek ističe da je porodica njegovo najveće blago i tom prilikom naglasio da je ponosan što je sa suprugom sve tri naslednice izveo na pravi put:
- Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame. One su Biljani i meni ubedljivo najveći životni uspeh!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Najmlađa ćerka Aca Pejovića, mezimica Iva, proslavila punoletstvo


U poznati prestonički hotel Pejović je stigao u pratnji supruge Biljane i svojih naslednica, koje su užurbano uletele da bi se sredile za proslavu. Nakon domaćina i slavljenice među prvima se pojavila pevačica Ana Bekuta, koja nije skidala osmeh, zatim zvezda "Granda" Mirza Selimović, voditeljke Dragana Katić i Vesna Milanović, inače Pejovićeve dobre drugarice. Da ispoštuju Acovu naslednicu, stigli su i pevačica Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom, kao i pevač Dženan Lončarević, kompozitor Saša Milošević Mare sa suprugom Ksenijom, bivši košarkaš Vlade Divac sa ćerkom Petrom, proslavljeni fudbaler Predrag Peđa Mijatović sa svojom lepšom polovinom, harmonikaš Aca Sofronijević, te mnogi drugi.


Popović u besnoj mečki od 230.000 evra

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Saša Popović izazvao haos kada se pojavio u novoj skupoj mašini

Među Pejovićevim zvanicama bio je i direktor "Granda" Saša Popović, koji je došao u pratnji supruge Suzane Jovanović, a podigao je veliku prašinu kada se pojavio u besnom mercedesu, čija cena ide preko vrtoglavih 230.000 evra. Naime, u pitanju je limitirana serija automobila, kojima je poznati grandovac opčinjen, s obzirom na to da inače vozi najskuplja kola na estradi i često menja mečke koje na tržištu važe za prave zverine, kao što je i ova žuta, spuštenog krova.


Lukas došao s novom
devojkom, pa bežao od nje

Na punoletstvu ćerke velikog prijatelja pojavio se i Aca Lukas, koji je na slavlje stigao u pratnji nove devojke, izazovne brinete. Iako je došao s njom, pevač je posle bežao od lepše polovine, pa ih je bilo teško uslikati zajedno, ali smo uspeli da je snimimo na ulasku, dok ga ja čekala sa strane, a u rukama držala raskošan buket.


Pejovićeva žena pala u trans uz Bekutu

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ana Bekuta oduševila Pejovićevu suprugu Biljanu, a Lukas slavljenicu Ivu

Kao i većina Acovih kolege, u jednom momentu mikrofona se latila i Ana Bekuta, koja je, između ostalog, otpevala pesmu "Treba vremena", koja je posebno oduševila Pejovićevu suprugu Biljanu. Ona je pala u trans zajedno s gostima na proslavi.

Slavljenicu Ivu posebno je ganuo nastup Ace Lukasa, koji je zapevao posebno za nju, a ona se popela na binu s njim.


Ćerka Saše Matića kao sa modne piste

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Saša Matić u društvu ćerke Tare i supruge Anđelije

Slavlje Pejovića uveličala je i porodica Saše Matića, koji se pojavio u pratnji supruge Anđelije i ćerke Tare, koja je izrasla u pravu lepoticu. Naime, Matićeva naslednica je na sebi imala usku, crnu, kratku haljinu, s golim ramenima, koja je istakla i njene duge i vitke noge, kao da je krenula da prošeta modnom pistom.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Biba

13.09.2023 20:41

Koja seljana,uzastopno jedan