OVAKO SE PROVODI JOVANA JOKSIMOVIĆ: Lepa voditeljka zablistala na punoletstvu Pejovićeve naslednice!

Autor:

Zabava

13.09.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka se provodila uz hitove Milice Todorović i Ane Bekute!

OVAKO SE PROVODI JOVANA JOKSIMOVIĆ: Lepa voditeljka zablistala na punoletstvu Pejovićeve naslednice!

Foto: instagram.com/jjovanajoksimovic

Jovana Joksimović

Aco Pejović i njegova supruga Biljana Pejović sinoć su u jednom luksuznom hotelu organizovali gala proslavu povodom 18. rođendana svoje naslednice Ive Pejović. Na spisku zvanica našao se sam vrh estrade, a među poznatima su se našli i pevač Željko Joksimović i njegova supruga Jovana Joksimović.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Aco Pejović priredio gala proslavu za naslednicu

Jovana je bila među najveselijim gostima na Ivinoj proslavi i često se nalazila oko pevača koji su uveseljavali goste, ali i bili zvanice.

Na društvenim mrežama kruže snimci sa veselja, a na jednom takvom klipu može se videti kako Jovana igra i uživa dok Milica Todorović peva svoje najveće hitove.

Jovana je uživala i u pesmama pevačice Ane Bekute, koja je svojim izvođenjem pesme "Treba vremena" bacila i Pejovićevu suprugu Biljanu u trans.

Pored Jovane, Ane, Milice i Željka, došli su i Aca Sofronijević, Saša Popović sa suprugom, voditeljka Dragana Katić, Saša Matić sa suprugom i ćerkom, pevač Mirza Selimović, Snežana Đurišić sa partnerom, kompozitor Saša Milošević Mare takođe sa suprugom, voditeljka Vesna Milanović, bivši košarkaš Vlade Divac sa naslednicom, pevač Dejan Matić, a stigao je i Aca Lukas sa novom devojkom, misterioznom plavušom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

13.09.2023 20:47

Ajde seljoberi jeee samo napred