SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodina ubedljiva, niški Radnički beži sa dna!

Autor:

Sport

22.10.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrani su poslednji mečevi nedeljnog programa 12. kola.

SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodina ubedljiva, niški Radnički beži sa dna!

Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine pobedili su večeras u Novom Sadu ekipu Radnika 3:0 u meču 12. kola Superlige Srbije.

Golove za Vojvodinu postigli su Norman Kempbel u osmom, Aleksa Vukanović u 11. i Radomir Milosavljević u drugom minutu nadoknade vremena prvog poluvremena.

Klub iz Novog Sada se nalazi na petom mestu na tabeli sa 17 bodova, dok je Radnik 14. sa devet. Vojvodina će u narednom kolu gostovati Čukaričkom, dok će Radnik u Surdulici igrati sa Železničarem.

Radnički iz Niša pobedio je večeras u Lučanima ekipu Mladosti 2:1. Domaći fudbaleri su poveli golom Patrika Frideja u 35. minutu iz penala. Radnički je do trijumfa stigao golovima Miljana Škrbića u 71. i Vanje Ilića u 81. minutu.

Foto: Starsport

SLAVLJE: Fudbaleri Radničkog

Radnički je trenutno 12. na tabeli SLS sa 11 bodova, dok je Mladost osma sa 15. Mladost će u narednom kolu gostovati kragujevačkom Radničkom, dok će niški Radnički na svom terenu dočekati Spartak.

U petak su odigrana tri meča 12. kola SLS, a postignuti su sledeći rezultati:  Novi Pazar - Čukarički 1:0, Napredak - Radnički (KG) 1:3 i Spartak - Partizan 0:3.

Crvena zvezda je juče savladala Javor 3:2, dok su Voždovac i TSC igrali 1:1. Sutra će biti odigran posledni meč 12. kola SLS, a u Pančevu od 18 sati sastaće se Železničar i IMT.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading