NEVIĐENI SKANDAL: Navijači "građana" zgrozili ceo svet - ovako su dočekali vest o smrti Bobija Čarltona! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.10.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ovako nešto uopšte treba i komentarisati?

NEVIĐENI SKANDAL: Navijači "građana" zgrozili ceo svet - ovako su dočekali vest o smrti Bobija Čarltona! (VIDEO)

Foto: Ap photo

Ceo fudbalski svet tuguje nakon informacije da nas je napustio jedan od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta, Bobi Čarlton.

Čarlton je preminuo u subotu 21. oktobra i dok crveni deo Mančestera tuguje, potpuno drugačije slike, ali krajnje nehumane, mogu se videti među navijačima Mančester Sitija.

Naime, "građani" su u prvenstvenom duelu engleske Premijer lige savladali Brajton rezultatom 2:1, a nakon što je stigla vest o odlasku engleskog fudbalskog velikana, navijači Sitija su započeli sa skandaloznim skandiranjem:

- Čarlton je u kutiji!

 

 

Potpuno je jasno da je navedeni gest osoba koje se i ne mogu nazvati fudbalskim navijačima, izazvao veliko negodovanje kod ljubitelja fudbala, ali očigledno su pojedine pristalice "građana" zaboravile šta je Bobi Čarlton učinio za engleski, ali i evropski fudbal.

Da podsetimo, Bobi Čarlton je punih 17 godina (od 1956. do 1973. godine) bio član Mančester junajteda, a kasnije je nastupao za Preston, irski Voterford, kao i australijske klubove Njukastl, Pert i Blektaun.

U dresu engleskog nacionalnog tima nastupio je 106 puta i bio strelac 49 pogodaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading